Scandal în interiorul PNL?! Decizia care i-a nemulțumit pe politicieni

Scandal în interiorul PNL?! Decizia care i-a nemulțumit pe politicieni
Război sau nu în interiorul PNL? Ce se întâmplă în formațiune?

Ce se întâmplă în interiorul Partidului Național Liberal? O decizie luată de unul din grupanți i-a nemulțumit pe câțiva politicieni. Începe un rărboi în interiorul formațiunii? Care este poziția celor care au trezit „răscoala” și motivul nemulțumirilor?

PNL, probleme din interior? Ce se întâmplă cu formațiunea?

Probleme în Paradis! Membri din aripa dură a Partidului Național Liberal sunt de părere că partidul face o greșeală prin acceptarea discuțiilor cu Partidul Social Democrat despre planul României în vederea accesării bailor necesari pentru redresarea post-pandemiei.

Reproșurile vin spre echipa lui Florin Cîțu, conform unor surse din PNL, arată știripesurse.ro. Formațiunea de la putere nu ar fi avut curajul să blocheze toată Europa pentru un „moft de politică internă”, sunt de părere unii liberali.

În acest condiții nu erau motive pentru consultarea cu PSD pe tema PNRR la Palatul Victoria sau prezentarea grupului în Parlament la dorința social-liberalilor: „Astfel, nu erau motive să existe consultări cu PSD pe tema PNRR la Palatul Victoria și cu atât mai puțin să se prezinte PNRR în Parlament pentru că așa vrea PSD, spun sursele citate. „Eu nu accept că suntem la putere și ne zice PSD ce să facem. De câte ori m-a întrebat pe mine PSD ce să facă, când au avut puterea?”

„Am cedat șantajului. Mâine cine știe ce idei mai are…nu trebuie să ne fie frică”

„Am cedat șantajului PSD. Cîțu s-a întors schimbat de la Bruxelles’, mai spun surse liberale. „Mâine cine știe ce idei mai are PSD. Nu trebuie să ne fie frică de proteste. Cui îi e frică să guverneze cu protestatarii la geam nu are ce să caute în Guvern”, mai detaliază un parlamentar PNL.

În timpul acesta, alți colegi din formațiunii susțin nemulțumiți că PNRR trebuie să fie discutat la Bruxelles, nu cu Partidul Social Democrat. Sursa citată mai arată și că Ludovic Orban se numără printre cei care au susținut cu tărie ca liberalii să nu dea curs solicitărilor PSD.

Amintim că Senatul și Camera Deputaților urmează să se reunească în cursul zilei de miercuri în cadrul plenului reunit pentru a fi prezentat ulterior Planul Național de Rezilienţă şi Recuperare (PNRR).

Ce se întâmplă dacă PNRR nu e prezentat mâine în Parlament?

„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară. De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani? Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!”, scrie liderul PSD”
Marcel Ciolacu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI