Secretul lui Carmen Harra pentru a atrage banii în viața ei. Ce scrie pe o foaie în fiecare dimineață

Secretul lui Carmen Harra pentru a atrage banii în viața ei. Ce scrie pe o foaie în fiecare dimineață
Secretul lui Carmen Harra pentru a atrage banii in viata ei. Ce scrie pe o foaie in fiecare dimineata

Carmen Harra nu are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit, recent, care este secretul său pentru a avea noroc pe plan financiar. Cum atrage Carmen Harra banii de partea ei.

Cum să faci bani potrivit lui Carmen Harra

Carmen Harra a împărtășit unul dintre cele mai ascunse secrete ale sale, privind norocul pe parte financiară. Mai mult de atât, clarvăzătoarea mărturisește trucul prin care atrage beneficiile materiale de partea sa și te învață cum să ai parte de același lucru.

Vedeta este de părere că toți oamenii pot avea parte de belșug, prosperitate și bogăție, dacă respectă un principiul simplu și sănătos.

Carmen Harra nu a uitat vremurile în care a ajuns în Statele Unite cu doar 40 de dolari în buzunar. Artista a explicat ce trebuie să faci, pentru ca banii să îți apară în conturile bancare. Tot ce trebuie să faci este să manifești suma pe care o dorești și să o scrii pe o coală de hârtie.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

„Energia asta materială se manifestă prin numere!”

Carmen Harra spune că este important să fii mereu optimist și să nu te gândești la nenoroc, deoarece în acest fel poți atrage energiile negative.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume.”, a spus clarvăzătoarea.”, a completat Carmen Harra, potrivit Spynews.