Masa de Paște nu duce lipsă de preparate delicioase, dar care nu sunt deloc prietenoase cu silueta. Carmen Brumă și-a dezvăluit secretul pentru a slăbi după cea mai importantă sărbătoare creștină din an. Trucurile simple pe care le aplică vedeta pentru a fi mereu în formă.
Friptură de miel, drob, ouă fierte, cozonac, pască – preparatele tradiționale de Paște sunt delicioase, dar nu sunt deloc prietenoase cu cei care vor să slăbească sau să se mențină la o anumită greutate.
Carmen Brumă și-a dezvăluit secretele pentru a slăbi după Paște. Dacă vei ține cont de recomandările făcute de vedetă, vei vedea cum kilogramele în plus se vor topi fără prea mari eforturi:
„Încearcă să elimini pentru început alimente precum cașcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din făină albă, mezelurile, dulciurile și băuturi gen: alcool, sucuri dulci, frappe-uri;
Nu mânca nimic după apusul sorelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare;
Fă mișcare de 4-5 ori pe săptămână. Poți să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Oricare dintre variante poate funcționa cu condiția să fii perseverent.
Evită să mănânci la masa de seară carbohidrați de genul orez, pâine, paste, mămăligă;
Cina trebuie să conțină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon, iar 3-4 ore de repaus alimentar între cină și momentul în care te duci la culcare te ajută în procesul de slăbire;
Începe ziua cu un pahar mare de apă pe stomacul gol. Organismul după somn este deshidratat iar pentru a slăbi corpul are nevoie de apă. Bea apă constant pe tot parcursul zilei. Necesarul de apă este 30-35 ml pe kg/corp”, a explicat Carmen Brumă, potrivit Click!.
Te-ar putea interesa și: Preparatele pe care Carmen Brumă și Mircea Badea le consumă de Paște. Care este condiția obligatorie EXCLUSIV
Iubita lui Mircea Badea a explicat că grăsimea acumulată în zona abdomenului nu este doar inestetică, dar este și periculoasă pentru sănătatea organismului uman, crescând riscul apariției diabetului, hipertensiunii, bolilor cardiovasculare, infarctului sau accidentelor vasculare cerebrale.
„Burta nu este doar inestetică, ci și riscantă pentru sănătate. Cea mai periculoasă grăsime din corp este cea situată în zona de mijloc a corpului, adică pe abdomen și în interiorul lui printre organe, așa numita grăsime viscerală.
Obezitatea abdominală înseamnă risc crescut de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare, infarct sau accident vascular cerebral.
Acumularea de grăsime în zona abdominală se întâmplă cu predilecție bărbaților, femeilor la menopauză, fumătorilor, sedentarilor și persoanelor care consumă frecvent alcool și dulciuri rafinate”, a mai spus Carmen Brumă.
Te-ar putea interesa și: Cât trebuie să mănânci pentru a nu te îngrăşa după Paşte. Cele trei reguli de care să ţii cont. Carmen Brumă: „Scopul e să te simţi bine”