Secretul longevității Reginei Elisabeta. S-a aflat ce face pentru a trăi mai mult

Secretul longevității Reginei Elisabeta. S-a aflat ce face pentru a trăi mai mult
Care este secretul longevității Reginei Elisabeta?

Regina Elisabeta este unul din cele mai suprinzătoare conducători din câte a existat datorită anilor pe care i-a petrecut pe tron. Care este secretul longevității sale? Ce obiceiuri o ajută să se mențină în formă?

Care este secretul longevității Reginei Elisabeta?

Regina Angliei are în spate trei moștenitori la tronul pe care îl ocupă cu mândrie. Aceasta a ajuns la onorabila vârstă de 94 de ani și încă se bucură de statutul de care a avut parte încă din adolescență. Când vine vorba despre sănătate, toată Familia Regală a Marii Britanii nu se abate de la câteva reguli stricte, în speță Regina. Suverana Marii Britanii nu a suferit niciodată de probleme grave de sănătate tocmai pentru că are o genă bună și ține cont de fiecare detaliu când vine vorba despre trup și minte. Majoritatea membrilor familiei adoptă un stil de viață sănătos, alimentație bio, nu fac exces de nimic și fac mișcare pe cât de des posibil.

Până și când vine vorba despre deserturi Regina preferă dulcele care este sățios și îi aduce beneficii corpului – ciocolata neagră. Se întrevede deja cum Ducele de Edinburgh va atinge chiar și suta de ani. Partenerul de viață al Reginei a împlinit vârsta de 98 de ani, iar medicul care se ocupă de renumitul cuplu crede că ambii vor atinge centenarul. Secretul longevității lor sunt regulile de prevenție de-a lungul anilor și calitatea genei. De asemenea, un obicei care este benefic atât minții cât și trupului este ceaiul băut în stil regesc, la ora 5 fix, un ritual de care nu se abate și care o relaxează.

Secretul longevității Reginei Elisabeta a II-a
Secretul longevității Reginei Elisabeta a II-a

Meniul suveranei Marii Britanii

“Când ia cina singură”, spune el, “este foarte disciplinată. Fără amidon este regula”, completează McGrady, fost chef în bucătăria regală.

Mic dejun – cereale și fructe (ocazional pâine prăjită și dulceață sau ouă jumări cu somon afumat și trufe)
Pauză – Gin sau un vin dulce alături de o felie de lămâie și multă gheață
Prânz -Orice fără amidon
Pauză – Ceaiul de la ora 5 servit cu sandvișuri cu castravete, somon afumat, ou și maioneză sau șuncă și muștar ori brioșe cu gem de zmeură.
Cină – Vită sau carne de vânat ori fazan sau pește.
Desert – Căpșuni, piersici albe, mousse de ciocolată sau tort ganache.
Finalul zilei – Un pahar de șampanie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI