Secretul longevității Reginei Elisabeta. Ce a făcut pentru a ajunge la vârsta de 94 de ani

Secretul longevității Reginei Elisabeta. Ce a făcut pentru a ajunge la vârsta de 94 de ani
Secretul longevitatii reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are 94 de ani, însă are anumte reguli în ce privește sănătatea, de la care nu face niciodată rabat. Ea preferă o alimentație sănătoasă, face mișcare, dar nu renunță nici la pofta de dulce. Ea preferă ciocolata neagră, bună ca să prevină bolile cardiovasculare, să scadă nivelul de stres oxidativ și să regleze glicemia.

Secretul longevității Reginei Elisabeta

De altfel, Regina Angliei nu ratează nicio programare și nici nu amână consultațiile medicale, așadar ea efectuează analize medicale preventive. Ea participă la ședințe importante ce au în vizor situația Angliei, semn important ca activitatea cerebrală și capacitatea de memorare. Regina știe cum să își mențină și greutatea corporală. De altfel, excesul de kilograme nu a fost nicicând o problemă cu care să se confrunte membrii Casei Regale.

Dieta este una foarte importantă, de aceea preferă să adopte meniuri adaptate după dieta mediteraneeană, în care predomină fructele proaspete, legumele, cerealele integrale, peștele. Se crede că dieta aceasta este cea mai sănătoasă, fiind ideală și pentru menținerea sănătății, protejând inima și curățând vasele de sânge ce o alimentează. Un alt obicei foarte sănătos este și savuratul ceaiului, astfel că Regina Angliei are un ritual zilnic de la care nu face niciodată rabat, și anume, ceaiul de la ora 17:00. Ceaiul este bun pentu sănătate, deoarece are efecte antioxidante, combătând inflamațiile, cancerul și bolile de inimă.

Mișcarea este, evident, un alt obicei extrem de sănătos, iar britanicilor le place mult să meargă pe jos. Familia Regală Britanică nu face excepție de la acest obicei, plăcându-i să se plimbe în aer liber. Suverana Marii Britanie este cunoscută și pentru pasiunea ei pentru echitație, fapt care o ajută să prevină problemele de sănătate și să-și activeze circulația sanguină, reducând stresul.

Regina Elisabeta, reacție după ce a aflat că Meghan Markle este însărcinată a doua oară

Când a aflat că Meghan Markle așteaptă al doilea copil, Regina Elisabeta a ținut să-i felicite pe viitorii părinți, prințul Harry și Meghan Markle.

“Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales şi întreaga familie regală este încântată şi le doreşte numai bine”, a spus un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham duminică seara, conform agenţiei de ştiri Press Association.

Din cauza pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale se întâlnesc rareori. Regina și soțul ei, Philip, se află în prezent la castelul Windsor, de lângă Londra, în timp ce prințul Charles și ducesa Camilla locuiesc la Highgrove House din sud-vestul Angliei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI