Secretul îngrozitor pe care îl ascunde Tom Cruise. Ce a dezvăluit o colegă de film

Secretul îngrozitor pe care îl ascunde Tom Cruise. Ce a dezvăluit o colegă de film

Thandie Newton, colega lui Tom Cruise în Misiune Imposibilă II, a povestit cum a fost să lucreze alături de el, actor principal şi producătorul filmului de acţiune. Actrița a fost pur și simplu speriată de Tom Cruise.

Tom Cruise are un secret îngrozitor. Ce a spus despre el o colegă de film

Actrița Thandie Newton, care a jucat în pelicula Misiune Imposibilă II alături de Tom Cruise, care a fost actor principal, dar și producătorul filmului, a declarat că a fost terorizată de celebrul actor, chiar dacăî acesta încerca să fie cât mai drăguț. „Îmi era frică de Tom. Era o persoană foarte dominantă şi a făcut eforturi să fie o persoană cât se poate de drăguţă, însă a pus prea multă presiune”, a povestit Thandie Newton.

Actriţa a explicat o scenă din film despre care actrița a spus că i-a fost chiar rușine. „Eram frustraţi unul pe celălalt. Nu a fost un scenariu foarte bine scris. Regizorul John Wood nu era acolo. A trebuit să ne inversăm rolurile şi să le înregistrăm, aşa că am filmat întreaga scenă ca eu fiind el, iar el fiind eu. Pur şi simplu, am intrat într-o situaţie nesigură şi neplăcută pentru mine. Mi-a fost ruşine”, a spus Thandie Newton.

Thandie Newton, speriată de Tom Cruise
Thandie Newton, speriată de Tom Cruise

Lucrul cu Tom Cruise, un coșmar

Actrița a mai povestit că „a fost un coşmar” să lucreze alături de Tom Cruise. Apoi, celebrul actor a sunat-o şi, la un moment dat, a crezut că ar putea să-i ceară scuze, însă nu a fost deloc aşa. „A fost ceva de genul-Vom refilma scena săptămâna viitoare (…). A doua oară, am dat tot ce am putut ca să fie bine, i-am oferit ceea ce avea nevoie. Îşi dorea să deţină el controlul. Nu cred despre el că ar fi o persoană neplăcută, ci este doar foarte stresat”, a mai spus actriţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI