Micuții adoră gogoșile, mai ales pe cele care au umplutură de ciocolată sau diverse topping-uri. În supermarket-uri și în special în patiserii poți să găsești multe tipuri de gogoși, dar poți face chiar acasă unele fără făină. Acestea sunt perfecte pentru doamnele și domnișoarele care sunt atente la calorii. Ai nevoie doar de două ingrediente pentru a le prepara. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai prea multă îndemânare. Ele se fac foarte ușor.
Cu siguranță multe gospodine nici nu s-au gândit că există o modalitate de a face gogoși fără făină. Multe din doamnele care prepară acasă aceste desert au pe lista de cumpărături neapărat făina și zahărul.
Ambele pot fi înlocuite într-o rețetă specială care este bună pentru cei care sunt la dietă sau oamenii care au intoleranță la gluten sau nu pot consuma prea mult zahăr.
Bucătărie se reinventează și apar tot felul de rețete interesante pe zi ce trece. Iată de ce ai nevoie pentru ceva dulce special! Cu siguranță o să îți surprinzi invitații de duminică.
Opțional
Alege un dovleac dulce din soiul plăcintar pentru un preparat care sigur o să iasă ca la carte. Lasă bucățile la copt, iar mai apoi pune totul într-un blender. Pune în aparat doar cantitatea de care ai nevoie pentru gogoși. Amestecă piureul cu punga mix pentru chec până ajungi la o pasă omogenă.
Folosește-te de un poș sau o pungă pe care o tai la un capăt pentru a forma gogoșile cu o gaură în mijloc. Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius pentru 8 minute. Scoate gogoșile și lasă-le puțin la răcit. Este recomandat să te ocupi puțin de imaginea lor și să nu le lași atât de simple.
Poți să apelezi rapid la zahăr pudră sau la glazură de ciocolată albă, neagră sau cu lapte. De asemenea, pentru un aspect ce cu siguranță va fura privirile copiilor, folosește bomboane mici pe care le presari deasupra. Nu uita să mai lași încă o dată gogoșile la răcit după ce le dai prin glazură. Sigur nu vrei ca toți invitații tăi să se murdărească pe mâini și pe haine prea tare după ce vor gusta din desertul tău.