Secretul frigănelelor tradiționale, ca la bunica acasă. Cum se prepară corect, de fapt

Secretul frigănelelor tradiționale, ca la bunica acasă. Cum se prepară corect, de fapt
Rețetă pentru frigănele tradiționale. Cum se prepară corect

Frigănelele tradiționale ne aduc aminte de deserturile pregătite de bunica în verile fără griji. În cazul în care îți dorești să te întorci în copilărie și să profiți de gustul rețetei, s-a aflat cum se prepară corect aceste produse simple!

Reteță frigănele tradiționale. Care este secretul ca să îți iasă delicioase

Frigănelele tradiționale se prepară foarte repede, așa că nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie pentru a pune pe masă un adevărat festin culinar! Această rețetă o să îi mulțumească pe toți, de la mic, la mare.

Multe rețete pregătite de bunici sunt păstrate și în zilele noastre pentru a le bucura și pe generațiile noi. Gustul din copilărie al prăjiturilor nu se compară cu nimic, așa că cei mici o să îți mai ceară o porție de frigănele în momentul în care o să descopere aceste delicii.

Cel mai simplu și gustos fel de mâncare se prepară foarte repede, așa că o să scapi din impas de fiecare dată când îți dorești să mănânci ceva dulce dacă alegi să gătești frigănele tradiționale. O să ai nevoie de câteva ingrediente foarte simple, ce sunt la îndemâna oricui!

Cum se prepară frigănelele ca la bunica acasă. O să te lingi pe degete

Asigură-te că, înainte de toate, ai toate ingredientele pregătite, anume: pâine, ouă, lapte, ulei, sare, unt, zahăr și gem. Dacă nu preferi gemul sau dulceața, optează pentru ciocolată și o să ai parte de un produs final uluitor!

Folosește-te de un bol și adaugă laptele rece, iar în altul, ouăle bătute. Pâinea trebuie să fie tăiată în felii, ele fiind, ulterior, trecute prin lapte și lăsate să se scurgă înainte să fie trecute și prin vasul în care sunt ouăle.

Între timp, uleiul trebuie lăsat la încins, iar apoi se adaugă câte o felie pe rând până când se formează o crustă. Desertul trebuie scos din tigaie și lăsat pe o farfurie tapetată cu servețele pentru ca surplusul de ulei să fie absorbit.

Trucuri pentru frigănele. Cum le poți servi

După ce feliile de pâine nu mai sunt uleioase, acest desert se poate servi în orice perioadă din zi, mai ales pentru că este pregătit în mai puțin de 10 minute. Acest fel de mâncare poate să fie asezonat cu mai multe ingrediente delicioase.

Fie că preferi frigănelele tradiționale dulci sau sărate, asigură-te că profiți din plin de gem, ciocolată, zahăr pudră sau orice îți mai face cu ochiul pentru a veni cu propria interpretare a rețetei copilăriei pentru cei dragi ce abia așteaptă să îți complimenteze talentul din bucătărie.

Urmăriți Playtech.ro și pe