Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Cum a ajuns fiul Regelui pe mâna polițiștilor

Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Cum a ajuns fiul Regelui pe mâna polițiștilor
Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Cum a ajuns fiul Regelui pe mâna polițiștilor

Ianis Hagi a trecut prin clipe de coșmar acum doi ani, pe când se afla la Viitorul Constanța. Numele său a fost des menționat în urma unui eveniment care i-a determinat pe polițiștii constănțeni să întocmească dosar penal.

Secretul din trecutul lui Ianis Hagi. Cum a ajuns fiul Regelui pe mâna polițiștilor

În luna martie a anului 2018, Ianis Hagi, pe atunci în vârstă de 19 ani, a primit un bolid de lux, în baza unui parteneriat încheiat cu BMW. Este vorba despre un BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, cu un motor de M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. „Jucăria” lui Ianis Hagi costă cel puțin 40.000 de dolari, are 340 de cai putere și poate atinge 100 km/h în mai puțin de 5 secunde. Ei bine, tocmai acest bolid, pe care nu demult îl testase în prezența jurnaliștilor, i-a adus necazuri o lună mai târziu.

Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 21:15, autoturismul BMW al lui Ianis Hagi a fost implicat într-un accident rutier petrecut în zona Sălii Sporturilor din Constanța, în urma căruia un biciclist a fost internat în spital. Deși unii martori spuneau că la volan ar fi fost chiar fiul Regelui, oamenii legii susțin că șoferul nu ar fi fost Ianis.

„Din datele noastre, un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea respectivul autoturism. A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cam atât vă pot spune”, declara la acea vreme pentru GSP Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Cine conducea mașina lui Ianis Hagi?

În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul, George Falina (n.r. – unul dintre verii lui Ianis Hagi), aflat într-un BMW, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată. Au reacționat imediat și oficialii clubului Viitorul Constanța, care i-au luat apărarea lui Ianis, susținând că acesta nu avea cum să se afle la volanul mașinii sale, pentru că la acea oră avea antrenament cu echipa sa.

„La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament până târziu. Azi dimineață (n.r. – 26 aprilie 2018) iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred că dacă ar fi fost la volan, nu ar fi avut o stare prea bună”, au spus oficialii Viitorului.