Secretul din anul nașterii, dezvăluit de Mihai Voropchievici. Ce trebuie să știi

de: Bișinicu Andreea
02 06. 2022

Poate nu te-ai gândit la asta până acum, dar ultima cifră din anul nașterii spune multe despre caracterul tău și îți poate influența viața. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în detaliu, ce semnifică anul nașterii și care sunt cifrele care îți influențează destinul.

Ce spune anul nașterii despre personalitatea ta

Cifra 0

Aceștia sunt oameni foarte hotărâţi, energici, care nu permit ca nimeni să le pună vreo piedică. Sunt persoane puternice, dârze, neînfricate, care înfruntă viața cu pieptul înainte.

Sunt buni iniţiatori, dar nu știu să ducă la bun sfârșit un anumit lucru, având tendința să înceapă mai multe lucruri deodată. Sunt temperamentali și obiectivi, foarte sinceri și altruiști.

Cifra 1

Ei s-au născut pentru a fi lideri. Nu au nevoie de nimeni pentru a se descurca. Se gândesc la binele celor din jur și sar în ajutorul lor, atunci când au cea mai mare nevoie. Este puternic și calculat, are calități de bun orator.

Cifra 2

Persoane calme, empatice şi blânde, care preferă să aibă mulţi oameni în jurul lor. Iubesc propria zonă de confort și nu se adaptează ușor unor situații jenante.

Au propria rutină, nu le place să îi scoți din ritmul lor. În relația cu partenerul de viață se lasă dominați și influențați. Le este teamă de un nou început și nu vor să trăiască singuri.

Cifra 3

Persoanele cele mai guralive, ei sunt cei care îşi doresc să înveţe ceva nou. Sunt inteligenți, descurcăreți și perseverenți. Știu cum să găsească orice soluție, dacă își pun un anumit țel în cap.

Sunt ataşaţi de propriile lucruri și nu vor să arunce nimic ce poate avea o încărcătură emoţională. Pot fi aerieni și boemi, atunci când visează cu ochii deschiși la nemurirea sufletului.

Cifra 4

Acestea sunt cele mai pragmatice persoane. Maturi, responsabili, calmi și calculați, ei ştiu cum să acţioneze în situaţii limită. Sunt luptători din fire şi îşi doresc să lucreze doar cu oameni perfecţionişti.

Pot fi sarcastici, ironici și critici, atunci când ceva nu le convine. Sunt meticuloși și tipicari, le place ca totul să fie pus la punct.

Cifra 5

Acești oameni sunt agitați, extrovertiți și nestatornici. Le place să descopere mereu lucruri noi, oameni noi și să călătorească. Nu rămân mult timp într-un loc. Se plictisesc repede.

Adoră adrenalina și au fitilul extrem de scurt. Le sare țandăra foarte ușor și sunt vulcanici, atunci când îi calci pe coadă, potrivit Antena 3.

Cifra 6

Cei care au ultima cifră din anul naşterii 6 sunt cuminți, blânzi şi familişti. Iubesc dragostea, pacea, liniștea, armonia și comoditatea. Se implică în acte umanitare și sunt extrem de apropiați de rude și familie. Sunt loiali până la moarte.

Cifra 7

Aceste persoane sunt deminute gânditorii, dependeţi de o anumită stare de confort. Sunt super dotaţi, inteligenți și preferă afle singuri informaţii. Evită situaţii care nu le fac plăcere. Nu vin să discute în contradictoriu. Caută să găsească activităţi care să le dezvolte intelectul. Intuiţia lor este extrem de dezvoltată. Sunt foarte înţelepţi, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Cifra 8

Aceste persoane își doresc un anumit statut social, putere și bani. Au noroc pe partea financiară și fler pentru afaceri. Ei sunt şi un simbol al schimbărilor. Nu vor avea niciodată o viaţă simplă și pot avea mereu cumpene pe care trebuie să le treacă. În ciuda tuturor obstacolelor, sunt pregătiți pentru orice.

Cifra 9

Aceste persoane vor mereu să fie în centrul atenției, înconjuraţi de oameni. Sunt altruişti, dar vor să aibă mereu parte de expunere publică. Au ascensiuni foarte rapide, atunci când înţeleg că trebuie să facă pentru ceilalţi. Sunt buni organizatori și foarte responsabili.