30 mai 2022 | 08:13

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022. Mihai Voropchievici dă o veste importantă pentru o zodie

Horoscop
Horoscop rune 30 mai - 5 iunie 2022. Mihai Voropchievici dă o veste importantă pentru o zodie
Horoscop pentru 30 mai - 5 iunie 2022

Mihai Voropchievici vine cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Specialistul a citit runele și a descoperit că unul din nativi așteaptă o veste foarte importantă. Află dacă ești chiar tu cel care va da ochii cu o surpriză necunoscută! Unele semne sunt foarte norocoase și au parte de o ultimă săptămână din luna mai foarte frumoasă. Câțiva au parte de o trecere obositoare pentru luna iunie, dar chiar și așa reușesc ce își propun.

Horoscop rune 30 mai – 5 mai 2022: vești de la Mihai Voropchevici

Berbec – ei au o săptămână plină de incertitudini și cu o schimbare în plus la care nu se așteptau neapărat. Este vorba despre familia lor.

Taur – el este puțin pus pe ceartă în săptămâna ultimă din luna mai. Vrea să susțină bătălii, să își demonstreze lucruri și să dea din coarne puternic. O să cunoască uneori câștigul, dar nu se va bucura pe deplin de el.

Gemeni – primește o atenționare foarte serioasă în săptămâna menționată. Trebuie să se mobilizeze cu toate forțele pentru a-și consolida poziția acasă, la serviciu sau în societate.

Rac – au un mesaj dublu de înțeles. Primul se referă la faptul că trebuie să se relaxeze mai mult, iar al doilea să nu își mai facă griji pentru sănătatea unui om drag.

Leu – el va afla un adevăr foarte important care îi va marca viața. Este momentul adevărului pentru acesta. Vrea o schimbare, dar de multe ori nu îi place asta.

Fecioară – Este pregătit să înceapă o viață nouă. Vrea să se mai revigoreze puțin.

Balanță – el trebuie să se mai controleze puțin în săptămâna care urmează. Nu trebuie să facă furtună din orice.

Scorpion – trece prin schimbări uriașe. Trebuie să fie puternici și să aibă forță. Sunt puși la încercare în ceea ce urmează.

Săgetător – dau la o parte toate problemele legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Capricorn – primesc recompense meritate. Cineva se gândește intens la ei și le trimite un cadou de care se vor bucura enorm.

Vărsător – își face bagajele pentru ceva neprevăzut, dar foarte frumos. Trebuie să se aștepte numai la tot ce este bun.

Pești – ei au parte de un salt rapid și calitativ în viața lor. Urmează să fie puțin surprinși de ceea ce se va întâmpla, dar cu siguranță o schimbare este de bine pentru ei, mai cu seamă că au de fel o viață liniștită și pe linia apei.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro