Secretul celui mai fericit om din lume. Ce face 15 minute în fiecare zi

Secretul celui mai fericit om din lume. Ce face 15 minute în fiecare zi
Ce obicei are cel mai fericit om din lume?

Toată lumea vrea să fie fericită, iar pentru asta mulți dintre oameni fac eforturi mari. Unii aleg să ceară ajutor specializat, iar alții au câteva trucuri care să îi ajute să ajungă la destinația dorită mai repede. Cel mai fericit om din lume reușește să își mențină starea de bine printr-un obicei. Ce face acesta 15 minute în fiecare zi? Budistul în vârstă de 76 de ani este considerat de cercetători ,cel mai fericit om de pe planetă’. Ce secrete a dezvăluit acum?

Ce secrete are cel mai fericit om din lume: obiceiul pe care îl face zilnic

Un budist în vârstă de 76 de ani este considerat de cercetători ,cel mai fericit om din lume’. Acesta a dezvăluit câteva dintre secretele sale pentru o viață armonioasă pe care toți oamenii o vor.

Cei mai mulți din ziua de azi merg des la cursuri de dezvoltare personală, cer ajutorul psihologilor și au o mare grijă la sănătatea psihică și fizică. Bărbatul care a surprins pe toată lumea vine cu cu mărturii despre viața lui plină de armonie.

Cel din urmă susține că trăiește liniștit și împlinit și are o capacitate mărită de a simți starea de fericire și o predispoziție redusă la nefericire. Acesta a mărturisit în urmă cu ceva timp că mintea trebuie să fie plină de pasiune și solidaritate, iar starea de psihic trebuie să fie una foarte sănătoasă.

,,În general trebuie să încerci să fii mai bun într-un mod raţional”

„În general trebuie să încerci să fii mai bun într-un mod raţional. Dacă mintea vă este plină de bunăvoinţă, pasiune şi solidaritate, aceasta este o stare psihică foarte sănătoasă care favorizează fericirea şi împlinirea personală”, explica francezul, în urmă cu câţiva ani, într-un interviu pentru Business Insider.

Călugărul a oferit multă bucurie oamenilor veniți de-a lungul anilor la conferințele sale. După ce a interacționat cu mii și mii de persoane, el a spus că toată lumea are capacitatea de a avea o minte limpede.

Budistul susține că există un potențial de bunătate în fiecare ființă umană, dar mintea tuturor trebuie antrenată exact ca un sportiv ce dorește să își atingă țelul și să fie mereu în formă.

El spune că în fiecare zi își antrenează mintea să se gândească la cele mai fericite lucruri pentru acesta: gânduri, amintiri sau idei de viitor care i-ar aduce zâmbetul pe buze. Exercițiul poate să fie făcut de oricine preț de 15 minute. Starea de bine va continua să apară.