Secretul aplicației WhatsApp s-a aflat. Ce va apărea în curând pe telefonul tău

Secretul aplicației WhatsApp s-a aflat. Ce va apărea în curând pe telefonul tău
Secretul aplicației WhatsApp s-a aflat

Aplicația de mesagerie are un nou secret foarte important dezvăluit în mod oficial. WhatsApp aflându-se în centrul mai multor schimbări, a dezvăluit pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android și iOS uriașul secret.

Ce va apărea în curând pe aplicația WhatsApp

Mai precis, aplicația WhatsApp a dezvăluit faptul că va avea implementat un sistem de contact pentru utilizatorii care vor să discute cu cei care au dezvoltat aplicația pentru iPhone și Android, însă numai în cazul în care au probleme serioase.

Până în momentul de față, aplicația nu a avut un astfel de sistem de contact pentru utilizatori, lucru care nu a fost văzut cu ochi buni de aceștia. Iată că într-un final problema va fi rezolvată. WhatsApp va avea în sfârșit o secțiune specială prin care utilizatorii vor putea cere ajutorul pentru diferite probleme, potrivit iDevice.ro.

Conversațiile vor fi securizate

Utilizatorii care vor accesa secțiunea de suport a aplicației pentru a cere ajutor vor primi un mesaj de atenționare din partea companiei din spatele platformei. WhatsApp le va spune că toate conversațiile care vor fi purtate vor fi securizate, în felul acesta nu vor putea fi citite de către alte persoane decât de cei care participă la conversație.
În fereastra de chat, aplicația va afișa și un mesaj pin care spune utilizatorilor că mesajele lor vor ajunge la contul oficial al platformei pentru a primi ajutor. În acest fel toți vor ști că vorbesc cu cine trebuie. Din păcate, mulți și-au făcut conturi false pentru a înșela utilizatorii. WhatsApp va lansa acest cont undeva în următoarele săptămâni, sau luni, însă oficial nu a fost dezvăluită vreo dată.
Ce va apărea în curând pe telefonul tău
Ce va avea în curând aplicația de mesagerie WhatsApp

Mai multe mesaje care circulă pe WhatsApp pot bloca telefoanele utilizatorilor

Potrivit Daily Mail, o serie de mesaje care circulă pe WhatsApp blochează telefoanele utilizatorilor, aceștia fiind nevoiți să șteargă și să reinstaleze aplicația. Când sunt deschise, mesajele care conțin un șir lung de numere și caractere necunoscute, face ca activitatea aplicației să se blocheze.

Cauza aceste probleme ar fi o eroare de software care împiedică WhatsApp să proceseze combinația de caractere din mesaje, ducând la un „blocaj care durează la infinit”. Fapt pentru care mulți dintre utilizatori au intrat în încurcătură. Mulți dintre cei care nu și-au făcut recent backup și-au pierdut definitiv istoricul chat-urilor.

Combinațiile neobișnuite de coduri și caractere și-ar avea originea în Brazilia, pentru utilizatorii din țară fiind o problemă tot mai des întâlnită. Potrivit specialiștilor, problema ar fi afectat doar dispozitivele iOS.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI