30 apr. 2020 | 14:16

Secretele înfiorătoare din trecutul frumoasei actrițe, faimoasă în lumea întreagă. Cum și-a torturat Brigitte Bardot propriul fiu

Monden
Secretele înfiorătoare din trecutul frumoasei actrițe, faimoasă în lumea întreagă. Cum și-a torturat Brigitte Bardot propriul fiu
Secretele înfiorătoare din trecutul frumoasei actrițe, faimoasă în lumea întreagă. Cum și-a torturat Brigitte Bardot propriul fiu

La vârsta de 25 de ani, Brigitte Bardot a aflat că este însărcinată, astfel că a făcut tot posibilul să avorteze. Astfel de practici erau interzise în Franța și nimeni nu și-a asumat acest risc. Tatăl copilului, actorul Jacques Charrier a convins-o pe actriță să renunțe la idee și să se căsătorească cu el.

Secretele înfiorătoare din trecutul frumoasei actrițe, faimoasă în lumea întreagă. Cum și-a torturat Brigitte Bardot propriul fiu

„M-am uitat la abdomenul meu plat ca la un prieten drag peste care urma să las capacul de la sicriu”, a menționat Brigitte Bardot în autobiografia ei.

În ultimele luni de sarcină, viața a devenit un adevărat coșmar pentru Brigitte Bardot. Fotografii îi înconjuraseră locuința, dorind să o imortalizeze în această ipostază. Acest lucru a determinat-o pe Bardot să nu mai părăsească locuința și chiar a decis să nască în apartament, de teamă să meargă la spital. Fiul actriței s-a născut pe 11 ianuarie 1960, primind numele Nicholas.

În cartea pe care ovea să o lanseze, Brigitte și-a numit fiul nenăscut o „tumoră canceroasă de care a încercat să scape, lovindu-se în mod repetat în stomac’’. „Am început să urlu, să îi rog să îl ducă departe de mine de mine. Nu voiam să-l văd din nou”. Astfel de sentimente au încercat-o pe Bardot  după naştere. De asemenea, aceasta refuzat să alăpteze bebeluşul, mărturisind într-un interviu că ar fi preferat să nască un câine mic.

Reporterii au asediat-o din nou acasă întrucât toată lumea îşi dorea o fotografie cu tânăra mamă. Pozele au fost făcute de un prieten de familie care au fost publicate ulterior de toate tabloidele.

Jacques Charrier, soțul ei, spera ca Brigitte să-și recapete instinctele de mamă, însă actrița își juca rolul de mamă doar atunci când era fotografiată. Brigitte se temea adesea că își va pierde farmecul și că bărbații o vor vedea ca pe o mamă. Copilul îi simțea starea, astfel că plângea de fiecare dată când îl lua în brațe.

Brigitte a plecat curând cu actorul Samy Frey. După ce a aflat că a fost părăsit, soțul i-a cerut divorțul și dreptul de a crește el singur fiul. La proces, mama a refuzat să-și îngrijească copilul. Mai târziu, actrița a încercat să-și îmbunătățească relația cu fiul său, însă nu a mai fost cale de întoarcere. La vârsta de 12 ani, Nicholas a venit să locuiască o perioadă cu mama lui. La scurt timp, Bardot l-a trimis la tatăl său, pe motiv că nu se pregătește pentru un eveniment social și că nu poate avea grijă de el. După acest episod, Nicholas nu a mai vrut să-și vadă mama vreme de câțiva ani.

A încercat să repare relația, dar în zadar

Când băiatul a crescut, Bardot a încercat să repare relația, însă fiul ei nu dorea să știe de ea. Nicholas a studiat economia la Universitatea din Paris, însă avea și o latură artistică, iubind muzica. A învățat să cânte la pian și a început să compună piese. La vârsta de 22 de ani, Nicholas și-a făcut debutul în modeling. La un show, acesta avea s-o întâlnească pe Anne-Line Bjerkan, fiica unui diplomat. Cuplul s-a căsătorit în 1984, însă Brigitte Bardot nu a fost invitată la nuntă, fapt ce a supărat-o foarte mult.

Curând, Nicolas şi Anne s-au mutat la Oslo şi au devenit părinţi. Brigitte era tot nedorită în familia fiului ei, aşa că nu ajunge să îşi cunoască nepoata. În 1990, s-a născut și cel de al doilea copil a cuplului, tot o fetiţă. La doi ani după asta, Brigitte merge în Norvegia intenţionând să stabilească o relaţie strânsă cu fiul ei, însă nu poate obţine decât un armistiţiu rece.

În anul 1997, Brigitte și-a publicat memoriile, iar în familie izbucneşte un mare scandal. Astfel că, fostul soţ şi fiul ei o dau în judecată pentru dezvăluirea secretelor de familie şi a insultelor aduse. Instanţa o obligă pe actriţă să plătească amenda de 250 de mii de franci.

Când a ajuns la rândul său bunic, Nicolas a fost întrebat de reporteri de ce nu se află în termeni buni cu mama sa. „Eu îmi iubesc familia, ea doar hainele de blană”, a fost răspunsul său destul de tranşant.

Cartea actriţei Brigitte bardot a fost tradusă în 18 limbi şi a câştigat două premii literare. Între timp, și fostul ei soţ a scris propria poveste despre căsătoria cu celebra actriţă, numită „My Response To Brigitte Bardot”.

„Prin această versiune îi fac o mare favoare. Într-un fel, o reabilitez. Dragostea ei pentru Nicholas este confirmată de scrisorile pe care le-a trimis şi pe care le-am păstrat. Cred  că pot conta mai mult decât ororile pe care le-a scris ”, a declarat Jacques Charrier la acea vreme.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro