Cum a ajuns să arate Brigitte Bardot la 84 de ani. Este absolut de nerecunoscut FOTO

Brigitte Bardott, la 84 de ani

Brigitte Bardott împlinește frumoasa vârstă de 84 de ani! Cunoscuta actriță din Franța se mândrește cu fani din toată lumea și cu o carieră de succes. Cum arată acum?

Brigitte Bardott împlinește 84 de ani

Frumoasa actriță a devenit o pictogramă de stil în anii 1950 și 1960, datorită moda ei francezăe chic. Semnatura blondă a acesteia i-a adus o legiune de fani loiali și încă îi inspiră pe cei pasionați de modă. Activistul pentru drepturile animalelor a fost împușcat după ce a lansat filmul din 1957 și „Dumnezeu a creat-o pe femeie” în care ea a fost prezentă. Bardott este cunoscută ca fiind o iubitoare înrăită a animalelor.

Perioada aceasta a fost urmată de mai multe hit-uri precum Viva Maria! și Adevărul din 1960. Într-o carieră care acționa în decurs de două decenii, ea a jucat în mai mult de 40 de filme. Ea a înregistrat Je t’aime … moi non-plus în 1967, cu Serge Gainsbourg, însă mai târziu a cerut ca single-ul să fie retras, ducând la versiunea pe care o știm cu toții că a jucat Jane Birkin. Versiunea sa a piesei a fost lansată în 1986 și a devenit un hit în 2006, când Universal și-a lansat catalogul.

Brigitte Bardot, la 85 de ani
Brigitte Bardot, la 84 de ani. Cum arată superba actriță din Franța care acum câteva decenii făcea furori în rândul bărbaților

Citatele sale cunoscute

-Ce ar putea fi mai frumos decât o femeie draga bătrână care crește înțelept odată cu vârsta? Fiecare varsta poate fi incantatoare, cu conditia sa traiesti in ea.

-Mi-am dat frumusețea și tinerețea oamenilor. O să-mi dau înțelepciunea și experiența animalelor.

-O fotografie poate fi o clipă a vieții capturate pentru veșnicie, care nu va înceta niciodată să te mai uite la tine.

Cărțile sale:

  • Noonoah: Le petit phoque blanc (Grasset, 1978)
  • Initales B.B. (autobiography, Grasset & Fasquelle, 1996)
  • Le Carré de Pluton (Grasset & Fasquelle, 1999)
  • Un Cri Dans Le Silence (Editions Du Rocher, 2003)
  • Pourquoi? (Editions Du Rocher, 2006)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI