Secrete intime din viața amoroasă a lui Michael Jackson. Fosta lui soție rupe tăcerea

Secrete intime din viața amoroasă a lui Michael Jackson. Fosta lui soție rupe tăcerea
Secrete intime din viața amoroasă a lui Michael Jackson

Michael Jackson, Regele muzicii pop, s-a stins pe 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac. Inima megastarului a cedat, iar medicii l-au găsit fără suflare la el acasă. L-au dus de urgență la un spital din Los Angeles. Doctorii au reușit să-l resusciteze, dar n-a mai trăit mult. A intrat în comă și a încetat din viață în scurt timp. S-a vorbit despre o supradoză de medicamente. În 2021 se fac 12 ani de când nu mai este printre noi, dar el trăiește și acum în sufletele fanilor, având și astăzi curiozități despre acesta. Povești sunt, de pildă, cânta pentru a ajunge la orgasm, Lisa Marie Presley nu-l vedea niciodată nemachiat în pat sau căsătoria cu ea pe post de paravan pentru imaginea de agresor de minori.

Secrete din viața amoroasă a lui Michael Jackson

Lisa, fiica Regelui Rock and Roll, Elvis Presley, s-a măritat cu MJ când avea 27 de ani. Aceasta a susținut întotdeauna că iubirea lor a fost cât se poate de reală. „Dacă facem sex? Da! Da! Da! Credeți că ne prefacem?”, a spus proaspăta soție la ABC. „Nu poți să te prefaci 24 de ore din 24. Să dormi cu cineva, să te trezești în fiecare zi cu acea persoană. Nu m-aș fi căsătorit cu nimeni din alt motiv decât că m-am îndrăgostit de acea persoană!”, a completat ea.

Însă, așa-zisa lor fericire nu a durat mai mult de doi ani. Lisa a fost cea care a depus actele de divorț. Atunci, unul dintre foștii lor angajați a declarat că întreaga lor căsnicie a fost doar de ochii lumii.

Detalii despre cele două căsătorii ale starului 

În 26 mai 1994, Jackson se căsătorește cu cântăreața și compozitoarea Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Cei doi se cunoșteau încă din 1975, dar relația lor a început tocmai după ce s-au întâlnit din nou, în noiembrie 1992. În timpul turneului HIStory World Tour, Jackson s-a căsătorit cu asistenta-dermatolog Deborah Jeanne Rowe, pe data de 14 noiembrie 1996. Ceremonia a avut loc în apropierea hotelului la care era cazat Michael, în Sydney.

Debbie Rowe i-a dăruit doi copii: Prince Michael și Paris Michael Katherine. Cei doi s-au întâlnit prima dată la mijlocul anilor 1980, când starul a fost diagnosticat cu vitiligo. Mariajul lor a rezistat mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț în anul 1999. Cu acordul lui Debbi, copiii cuplului au intrat în custodia lui Michael.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI