Sebastian Ghiță s-a răzgândit și nu mai candidează la europarlamantare. Cum o atacă pe Kovesi

Sebastian Ghiță s-a răzgândit și nu mai candidează la europarlamantare. Cum o atacă pe Kovesi
Sebastian Ghiță nu mai candidează la alegerile europarlamentare

Sebastian Ghiță a făcut un anunț de ultimă oră! Omul de afaceri a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care anunță că nu mai candidează la alegerile europarlamentare. El se plânge de faptul că în România nu s-a schimbat nimic și o atacă în continuare pe Laura Codruța Kovesi.

Aflat în Serbia, la Belgrad, unde a fugit pentru a scăpa de problemele cu legea, Sebastian Ghiță a anunțat că se retrage de pe lista PRU cu candidați pentru Parlamentul European.

„Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din păcate… nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei și zeci de alți oameni au fost iarăşi chemați la DNA de către acoliții lui Kovesi”, și-a început omul de afaceri postarea de pe rețeaua de socializare.

Supărat pe Kovesi, Sebastian Ghiță se retrage din cursa pentru alegerile europarlamentare

„Cercetează fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Și unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO. Continua să întrebe orice om dacă știe ceva rău despre Sebastian Ghiță și continuă să promită celor care vor să „colaboreze” protecție asigurată de DNA.

Continua să trimită adrese la sute de persoane fizice și juridice pentru a intimida. Amestecul DNA în politică este nepermis! Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte și voi căuta metode sa lupt împotriva acestor practici ilegale. Le urez succes colegilor mei de la PRU și sper să pot să-i ajut în alte bătălii politice”, a mai scris fostul deputat.

Sebastian Ghiță anunțase inițial că va candida din partea PRU la alegerile europarlamentare din data de 26 mai și îi amenințase cu bătaia pe cei care ies în stradă să protesteze față de modificările aduse legilor Justiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI