Sebastian Colțescu, veste genială la început de an. Ce se întâmplă chiar acum, după scandalul de rasism

Sebastian Colțescu, veste genială la început de an. Ce se întâmplă chiar acum, după scandalul de rasism
Sebastian Colțescu, veste genială la început de an. Ce se întâmplă chiar acum, după scandalul de rasism

Sebastian Colțescu primește o veste genială chiar la început de an. Toate acestea după ce a fost protagonistul unui scandal internațional. Arbitrul a fost implicat într-un scandal de rasism, fapt care a determinat CCA să ia măsuri.

Începutul de an vine cu o veste genială pentru arbitrul Sebastian Colțescu

În timpul partidei între PSG și Istanbul Bașaksehir, disputată la Paris anul trecut, arbitrul a fost implicat într-un scandal care implica rasismul. Sebastian Colțescu a fost personajul principal în acest scandal. La acea vreme, acest scandal a atras numeroase replici dure la adresa lui Colțescu. Controversele între sportivi dar și suporteri, nu au întârziat să apară.

Jucătorii campionei Turciei dar și sportivii de la Paris Saint-Germain au decis să părăsească terenul. Toate acestea din cauză că Pierre Achille Webo a acuzat afirmații rasiste din partea arbitrului de rezervă. Scandalul a izbucnit în momentul în care fostul atacant camerunez, Webo, l-a acuzat pe Sebastian că a folosit apelativul ”negru” atunci când s-a referit la el. Jucătorii împreună cu staff-ul ambelor echipe au decis să părăsească terenul, astfel că partida nu a avut o finalitate normală.

După ce UEFA a analizat desfășurarea evenimentelor din acele minute, organizația sportivă a ajuns la o concluzie. Așadar, Sebastian Colțescu va reveni în postura anterioară, cea de arbitru. Acest scandal l-a determinat pe Webo să afirme că a fost cea mai grea zi din toată cariera sa fotbalistică.

Arbitrul și-a susținut testele fizice

În urma deciziei UEFA, Colțescu va arbitra sâmbătă, primul său meci de după scandalul în care a fost implicat. Așadar, el va participa la partida care se va disputa între Sepsi și Astra Giurgiu. Meciul se va disputa mâine, începând cu 12:30. Un alt lucru care merită menționat, este faptul că centralul român a dat acum două zile testele fizice. În urma rezultatelor, Colțescu a trecut cu brio testele.

Motivul pentru care Sebastian Colțescu nu a fost delegat la nici unul dintre meciurile disputate în Liga 1, a fost din cauza faptului că nu avea testele fizice susținute. Atunci când colegii acestuia au dat probele, arbitrul nu s-a putut prezenta pe motiv că a suferit o accidentare. Acum că toate lucurile sunt puse la punct, arbitrul va oficia la centru întâlnirea de sâmbătă.

Ajutoarele lui Colțescu vor fi Eugen Gheorghe și Ovidiu Artene. Cei doi îl vor asista de la cele două tușe. Arbitrul de rezervă va fi Andrei Antonie în timp ce arbitrul observator este reprezentat de către Nicolae Grigorescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI