Se schimbă brusc vremea în România! ANM, avertizare meteo de ultimă oră

Se schimbă brusc vremea în România! ANM, avertizare meteo de ultimă oră. Sursa foto: weradio.ro

Meteorologii au vești proaste. Începând de marți, vremea se schimbă. Astfel, după aceste zile de vară autentică, temperaturile vor cobrî sub temperaturile normale ale perioadei cașendaristice în care ne aflăm.

Se schimbă brusc vremea în România! ANM, avertizare meteo de ultimă oră

Săptâmâna viitoare vine cu o schimbare drastică a vremii, au anunțat meteorologii. Mai precis, vremea se va schimba începând cu ziua de marți. Astfle, sunt așteptate temperaturi mai mici decât cele normale. Veștile sun proaste, mai ales după aceste zile de vară prin care tocmai trecem. Spre exemplu, astăzi, duminică, 10 mai, în unele zone din România temperaturile din termometre au crescut până la 30 de grade Celsius. Însă de de marţi temperaturile vor scădea brusc, chiar şi cu 10 grade, şi ploile revin, potrivit prognozelor meteorologilor.

Potrivit ANM, vremea se menține frumoasă și mâine, luni, 11 mai. Temperaturile sunt așteptate să se apropie de 30 de grade Celsius. Și în Capitală vremea se va menține frumoasă luni. Astfel, în București, mâine sunt așteptate temperaturi de 27-28 de grade Celsius.

Se schimbă brusc vremea în România! ANM, avertizare meteo de ultimă oră
Se schimbă brusc vremea în România! ANM, avertizare meteo de ultimă oră. Sursa foto: spynews.ro

Vremea se menține frumoasă și luni, 11 mai

Astăzi şi mâine, această vreme extrem de frumoasă va fi prezentă în mare parte din ţară şi pe suprafaţe mici, iar după-amiaza şi seara vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare în zona de munte, în nordul şi centrul ţării, dar pentru foarte scurt timp.

Temperaturile vor fi foarte ridicate, se vor situa între 22 şi 29 de grade, cele mai mari fiind în partea de vest şi de sud a ţării. Şi la Bucureşti, astăzi aşteptăm 27-28 de grade. Şi mâine, la fel.

De marţi, se schimbă puţin situaţia, începe să se răcească vremea. Pentru câteva zile, vom avea temperaturi sub cele normale, iar de miercuri, sperăm nu sub 19 grade„, a spus Meda Andrei, meteorologul de seviciu de la ANM, sâmbătă, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI