Se preface că e mort de fiecare dată, dar joacă teatru cu un motiv serios: care este explicația

Se preface că e mort de fiecare dată, dar joacă teatru cu un motiv serios: care este explicația

Povestea unui cal a devenit virală pe internet, când a fost evident că este imposibil să-l călărești dintr-un motiv fascinant. Pare că moare de fiecare dată.

În momentul în care faci o investiție semnificativă într-un cal spectaculos, ai două motive. S-ar putea să o faci pentru a-l călări sau pentru a-l folosi la cărat. Poate vrei să-l folosești la tracțiune pentru o căruță sau caleașcă. Ce faci însă când îi dai de mâncare, ai grijă de el, investești în echipamente, iar calul refuză să fie călărit. Din păcate pentru ei, cu un astfel de scenariu s-au confruntat proprietarii calului din imaginea de mai sus.

Nu mai puțin de 24 de milioane de oameni au văzut compilația de mai jos cu tentative de a-l călări pe Jingjang. Calul cât se poate de frumos refuză orice tentative trântindu-se pe jos și prefăcându-se că a murit. Pentru privitori, întreaga experiență este cât se poate de amuzantă, mai ales din prisma originalității fenomenului. Proprietarul probabil că nu este însă la fel de bucuros.

Clipul original a făcut valuri pe YouTube, după ce a fost postat pe canalul Kritter Klub. Ulterior, a fost însă postat pe YouTube de instructorul Frasisco Zalasar și celor mai mulți oameni nu le-a venit să creadă că este posibil așa ceva.

După o lungă perioadă în care și-a exersat căzăturile, ai crede că este cel mai bun actor sub formă de cal. Își relaxează limba când se trântește pe jos și pare că-i cade din gură. Până și copitele sunt într-o poziție neobișnuită, ca să fii sigur că nu mai rezistă niciun moment în fața chinului de a fi călărit. În prima fază, stă pe jos doar câteva momente și se ridică, dar dacă cineva încearcă să se apropie, cade din nou din picioare. Comportamentul nu este neapărat logic, dar reprezintă dorința sa de a fi lăsat în pace.