23 aug. 2023 | 15:12

Se mărește echipa Chefi la Cuțite. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au coleg un bucătar celebru în România

Monden
Se mărește echipa Chefi la Cuțite. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au coleg un bucătar celebru în România

Emisiunea dedicată gastronomiei ”Chefi la Cuțite” vine cu mici schimbări anul acesta. În sezonul 12, Chefii au un asistent alături, este vorba chiar de un fost concurent pe care fanii show-ului culinar l-au îndrăgit din prima clipă. Iată despre cine este vorba.

Pe cine vor vedea românii pe micile ecrane

Echipa ”Chefi la Cuțite” se mărește, astfel că, în afară de cei trei bucătari cunoscuți pe care i-ai văzut pe micile ecrane în fiecare emisiune de pe Antena 1, acum îl vei vedea și pe Rikito Watanabe.

Din toamnă, respectiv 2 septembrie, așii în gastronomie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația la postul care i-a plasat în ochii telespectatorilor.

”Hai la masă, România!”, se numește invitația toamnei din partea celor trei bucătari celebri, dar vei afla mai multe detalii când vei urmări show-ul culinar.

Pregătește-te de noile schimbări, pentru că din septembrie îl vei vedea pe asistentul Rikito Watanabe alături de Chefi, cu o listă considerabilă de atribuții.

Unul dintre cei mai iubiți concurenți din sezonul 9 al concursului gastronomic, revine în platoul show-ului culinar ca asistent al celor trei jurați.

Citește și: Când începe noul sezon Chefi la Cuțite. Schimbare majoră pentru fanii emisiunii de la Antena 1

Sorin Bontea: ”Țin foarte mult la Riki”

Astfel, Riki Watanabe va fi alături de Chefi atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a celebrilor bucătari.

Dacă îi va ajuta sau îi va încurca, încă nu se știe, trebuie să urmărești tot parcursul emisiunii.

”Noul meu job la Chefi la cuțite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții”, a declarat Riki.

Riki Watanabe a fost concurent în echipa lui Bontea, iar acum rolul de asistent vine ca o provocare pentru tânăr.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor să câștige cu orice preț, mai ales că, în caz contrar, asta ar însemna a treia victorie consecutivă pentru Sorin Bontea.

”Riki a fost în echipa mea, sunt feblețea lui. Și mie îmi place foarte mult Riki și țin foarte mult la el”, a declarat Chef Bontea.

”Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent. În același timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea și onestitatea lui”, a spus Chef Dumitrescu.

”Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne ferește, veți vedea!”, a fost părerea lui Chef Scărlătescu.

Te-ar putea interesa și: Ce a ajuns să facă Chef Florin Dumitrescu pentru a putea mânca. E un mare sacrificiu: „Nu se vede” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Capital.ro
Cu ce se ung, de fapt, cozonacii pentru a fi lucioși. Multe gospodine folosesc ou și lapte, însă altul este secretul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TOTAL INTERZIS în VINEREA MARE! E cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro