Se mai țin sau nu Neversea și Untold în 2020? Ce spun organizatorii

Se mai țin sau nu Neversea și Untold în 2020? Ce spun organizatorii
Se mai țin sau nu Neversea și Untold în 2020? Ce spun organizatorii

„Festivalurile Untold și Neversea reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni”, spun organizatorii. Se mai țin sau nu? Primele informații despre situația celor două mari evenimente.

Se mai țin sau nu Neversea și Untold în 2020, anul pandemiei

Edițiile din 2020 ale festivalurilor Untold și Neversea au fost puse sub semnul întrebării încă de la debutul pandemiei de COVID-19 în România. Într-un mesaj amplu, organizatorii celor două evenimente anunță că acestea nu sunt anulate, cu toate că situația rămână, însă, incertă.

Evoluția cazurilor de infectare cu noul virus din țară urmează să influențeze viitoarele decizii. În schimb, cert este că organizatorii asigură publicul că vor respecta recomandările autorităților, anunțând, de asemenea, noi tipuri de bilete și abonamente, ce au permis o mai mare flexibilitate.

Se mai țin sau nu Neversea și Untold în 2020? Ce spun organizatorii

Anume, toți fanii celor două festivaluri, care posedă abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au avut posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele ori biletele din acest an în abonamente sau bilete ”anytime”, valabile timp de 3 ediții.

Mesajul organizatorilor

„În această perioadă, cu toții avem întrebări, cu toții căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile Untold și Neversea nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea ”când se va termina?” Ca organizație responsabilă, așa cum a fost și până acum, avem o datorie față de oameni în general.

Avem datoria de a trata orice posibilă decizie legată de evoluția festivalurilor din acest an, cu maximă responsabilitate, punând sănătatea oamenilor pe primul loc. Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiți să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conștienți de momentele dificile prin care trece întreaga planetă și vom respecta cu totul deciziile și recomandările autorităților, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situația celor două festivaluri, în acest an”, au transmis organizatorii celor dou festivaluri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI