Se fac angajări temporare în sistemul medico-militar. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe

Se fac angajări temporare în sistemul medico-militar. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe
Se vrea suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar

În contextul suprasolicitării medicilor, pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă angajări temporare în sistemul medico-militar. Se caută medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti, ce vor fi angajați pe o perioadă provizorie de șase luni.

Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de cadrele medicale în această perioadă de criză, pentru a preveni râspândirea virusului mortal (COVID-19), MApN a demarat măsuri pentru a suplimenta numărul de posturi din sistemul medico-militar, în vederea angăjării urgente a unor specialiști, pentru o perioadă de jumătate de an.

„În contextul eforturilor întreprinse de autorităţile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naţionale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195, din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României”, transmite Ministerul Apărării Naţionale.

Angajările se vor face pentru o perioadă de şase luni, condiţiile generale şi cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare şi termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând a fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu şi pe site-ul central al MApN – https://www.mapn.ro/cariera/index.php.

Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe

Sunt deschise mai multe posturi pentru medici în diferite specialităţi (boli infecţioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgenţă, medicină de laborator, anestezie şi terapie intensivă, radiologie şi imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenţi medicali şi farmacişti, în spitalele militare, institutele şi centrele medicale ale MApN, din Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

Se caută medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti
Se caută medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti

„Măsurile întreprinse de Ministerul Apărării Naţionale au rolul de a creşte capacitate de reacţie şi rezilienţă a sistemului medico-militar, angajat cu forţe şi mijloace în efortul coordonat de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă pentru prevenirea şi limitarea efectelor COVID-19, precum şi pentru realizarea managementului consecinţelor, raportat la evoluţia situaţiei epidemiologice din ţară”, anunță MApN.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI