17 sept. 2022 | 13:32

Se construiește un nou hotel în centrul Bucureștiului. Vor fi multe locuri de muncă, unde va fi amplasat

Știri generale
Se construiește un nou hotel în centrul Bucureștiului. Vor fi multe locuri de muncă, unde va fi amplasat
Se construiește un hotel nou în București!

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian Hagag Development Europe pregătește un proiect deosebit. Omul de afaceri Yitzhak Hagag vrea să construiască un hotel impresionant în București. El a cumpărat o locație uriașă în primăvara acestui an. Clădirea este dispusă pe șapte nivele și are o suprafață de 6.000 de metri pătrați. Unde este amplasată și ce detalii se cunosc despre proiect? Hagag a angajat biroul de arhitectură Răzvan Bârsan + Partners pentru a duce la bun sfârșit renovarea unei clădiri.

Nou hotel în București: detalii despre proiect

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian Hagag Development Europe pregătește transformarea în hotel a sediului Institutului de Studii și Proiectări Hidroenergetice (ISPH), clădire pe care a cumpărat-o în primăvara acestui an, conform profit.ro.

Omul de afaceri Yitzhak Hagag controlează proiectul. Clădirea de birouri existentă este dispusă pe șapte nivele și este amplasată pe strada Vasile Lascăr. Aceasta se află la 400 de metri distanță de kilometrul 0 al Bucureștiului. Ea are o suprafață construită de peste 6.000 de metri pătrați. Hagag a angajat biroul de arhitectură Răzvan Bârsan + Partners pentru noul hotel pe care dorește să îl construiască.

Arhitecții au mai lucrat anterior cu Hagag. Dezvoltatorul mai lucrează în paralel la două proiecte hoteliere în România. Mai exact, el a cumpărat hotelul Susai la Predeal de la Adrian Sârbu și a anunțat că urmează să investească în renovarea lui nu mai puțin de 60 de milioane de euro pentru a atinge un standard minim de 5 stele.

Investiții uriașe

El a semnat acordul cu grupul canadian SNC-Lavalin care vizează achiziția unui complex de birouri din centrul Bucureștiului, la un preț de 8,25 de milioane de euro.

În același timp, acesta este interesat și de achiziția celebrului hotel Rex din Mamaia. Hagag are un portofoliu local care depășește 200 de milioane de euro, conform anunțurilor sale.

Cel din urmă a finalizat restaurarea fostului sediu Petrom de pe Calea Victoriei 109, a transformat spații comerciale și pentru birouri; a restaurat clădirea istorică de pe Calea Victoriei 139, care s-a transformat în 33 de apartamente, dar și primele 3 blocuri dintr-un complex rezidențial dezvoltat pe malul lacului Pipera din Voluntari, care va cuprinde, la final, 17 blocuri cu 1.350 de apartamente, o investiție de 90 de milioane de euro.

Mai mult decât atât, afaceristul mai deține și Palatul Știrbei pentru renovarea căruia a alocat un buget de 20 de milioane de euro și două terenuri în Primăverii.

De asemenea, el se regăsește pe lista cumpărătorilor interesați de achiziția clădirii Casei de Modă Venus din centrul Bucureștiului.

Parteneri
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Ungurii, MESAJ DE FORȚĂ pentru toată Europa: Vrem să ne ţinem departe de acest lucru
Capital.ro
Ce conține iaurtul de pe rafturile magazinelor: ”Asta ne duce la pieire!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se RECALCULEAZĂ PENSIILE de DOUĂ ORI!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro