Scoțienii l-au luat la ochi pe Ianis Hagi. Ce au observat jurnaliștii britanici la tatăl său chiar azi

Gheorghe Hagi face declarații în apărarea lui Ianis

Tânărul Ianis Hagi pare-se că are probleme în Scoția, la Glasgow Rangers. După retrogradarea  de la Naționala mare la U21, presa britanică a început să-i critice prestațiile. Cei de la TheSun s-au legat și de declarațiile făcute de tatăl său, Gică Hagi. Jurnaliștii au catalogat aceste declarații ca intervenții în favoarea fiului.

Gheorghe Hagi face declarații în apărarea lui Ianis

Publicația TheSun a criticat dur ultimele prestații sportive al mezinului Hagi. Ba mai mult, s-au legat de declarațiile tatălui acestuia, celebrul Gică Hagi, catalogându-le ca simple intervenții în favoarea fiului.

Declarațiile lui Gică Hagi au venit ca reacție la criticile din presa românească asupra prestației slabe și a deciziei de mutare de la Naționala mare la cea de U21. De altfel nici la ultimul meci ce a adus  calificarea Naționalei U21, prestația nu a fost una foarte bună.

”Cred în Ianis în totalitate și sunt foarte mândru de el. Tot aud că nu joacă prea mult la Rangers,  ei bine, a jucat în 13 din 20 de meciuri din acest sezon. Este adevărat, el nu a înscris poate atât de multe goluri pe cât și-ar fi dorit-o pentru Rangers, dar poziția nr. 10 pe care joacă înseamnă că nu este neapărat un marcator.”, declara Gică Hagi.

TheSun critică dur prestația lui Ianis Hagi

În articolul dedicat acestor declarații făcute de tatăl tinerei vedete de la Glasgow Rangers, jurnaliștii de la TheSun scriu, pe alocuri ironic. Jurnaliștii britanici își încep pledoaria spunând:

”Gheorghe Hagi a lansat o apărare pasionată pentru Ianis și  insistă că își iubește timpul petrecut la Rangers. Fosta vedetă a celor de la Real Madrid și Barcelona îl apără pe Hagi junior, insistând în același timp că Rangers nu ar putea fi un loc mai bun pentru a-și dezvolta jocul.”

Gică Hagi nu ar fi la prima declarație de acest gen, referitoare la prestațiile fiului. De altfel și antrenorul celor de la Glasgow, Gerrard, a avut numai cuvinte de laudă la adresa numărului 10, chiar dacă prestațiile sale nu au fost tot timpul la  înălțime.  Gică Hagi și-a continuat pledoaria în favoarea lui Ianis, iar declarațiile sale nu prea au fost pe placul jurnaliștilor britanici.

”Este singurul jucător român dintr-un club mare din vest. Joacă pentru un club care se află pe primul loc în ligă. Joacă și în singura ligă din Europa care joacă trei meciuri pe săptămână pe tot parcursul anului. Ianis este foarte bine apreciat la Rangers. Când am fost să-l urmăresc sezonul trecut, am fost încântat să fiu întâmpinat de un jucător la fel de grozav, Steven Gerrard.”, a mai declarat Hagi senior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI