Scoțienii l-au desființat pe Ianis Hagi. Jurnaliștii britanici, reacție fără precedent

Scoțienii l-au desființat pe Ianis Hagi. Jurnaliștii britanici, reacție fără precedent
Ianis Hagi a fost desființat de scoțieni după evoluția din Europa League

Ianis Hagi, criticat de scoțieni. Presa din Regatul Unit l-a pus la zid după evoluția din Europa League.„Steven Gerrard se aștepta la soluții din partea lui, dar el nu le-a oferit.”

Jurnaliștii scoțieni nu l-au iertat pe Ianis Hagi pentru prestația modestă din Europa League. I-au dat nota 4

Ianis Hagi este criticat după prestația din meciul dintre Rangers și Lech Poznan, din etapa a doua a grupelor Europa League. Internaționalul român nu a fost iertat de scoțieni pentru evoluția modestă, oferindu-i nota 4. „Steven Gerrard se aștepta la soluții din partea lui, dar Ianis nu le-a oferit. A ratat o ocazie în startul meciului, n-a reușit să țină de minge și nu a avut ritm”, notează The Scottish Sun.

  • Rezultatul întâlnirii dintre Randers și Lech Poznan: 1-0. Singura reușita a jocului aparține lui Morelos.
  • Internaționalul român a fost ținut pe teren de Steven Gerrard până în minutul 69, când a fost înlocuit de Zungu.

     

  • El a avut o încercare de a marca în prima repriză. Șutul său a trecut alături.

Robert Niță: „Se așteaptă ca Ianis să fie Messi”

„Toată lumea așteaptă mult mai mult decât, probabil, în momentul de față, Ianis poate oferi. Asta și datorită faptului că îl cheamă Hagi, că dacă îl chema Vasilică nu făcea nimeni atâta caz. Fiind fiul lui Gică Hagi, a mai pus anumite intervenții televizate sau în mass-media, a mai pus presiune și domnul Hagi, vorbind la superlativ despre Ianis, s-a creat o presiune inutilă asupra lui.

Oricât ar fi el de puternic psihic și de antrenat în a face față presiunii, că așa a crescut de mic, nu ajunge să dea totul. Alt lucru, a fost rezervă la un meci recent, păi am văzut articole cu statistica. Poate că alea 20 de minute cât a jucat a fost cel mai slab, sunt de acord, dar la câți jucători de-a lungul timpului li s-a făcut o statistică pentru 20 de minute”, a declarat fostul fotbalist într-un interviu la Pro Sport.

„Știi cum e, fiecare își laudă puiul lui. Cu siguranță, Ianis Hagi este un tânăr fotbalist talentat, care poate da foarte mult și echipei naționale a României. După părerea mea, încă nu este la nivelul la care și-l dorește tatăl său. De aici, prin declarațiile pe care le face, se conturează o opinie că Ianis trebuie să fie numărul 1 și la echipa națională de seniori. Toată lumea așteaptă mult de la el”, a continuat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI