Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa românului

Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa românului
Ianis Hagi i-a dezamăgit pe fanii lui Rangers cu prestația din meciul cu Lech Poznan

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers în victoria cu polonezii de la Lech Poznan, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Morelos în minutul 68. Ianis a fost înlocuit la faza imediat următoare, după o prestație foarte ștearsă. Internaționalul român își continuă evoluțiile oscilante din acest sezon. A reușit opt pase decisive până acum și a marcat un gol pentru Rangers, dar a avut și destul de multe partide în care a fost invizibil. Ca și în cazul partidei cu Lech Poznan.

Ianis Hagi, ironizat în Scoția: „A moștenit talentul pentru fotbal de la mama sa”

Și fanii lui Glasgow Rangers sunt împărțiți în ceea ce îl privește pe Ianis. Iar criticii românului nu au ratat ocazia de a taxa lipsa de implicare din partida cu Lech Poznan. Pe rețelele de socializare, scoțienii l-au ironizat pe Hagi jr.

„La toate meciurile în care l-am văzut pe Ianis Hagi de la acea partidă cu Braga a fost doar spectator. De fapt, sunt generos când îl numesc spectator”, a scris un user pe pagina de Twitter.

Au fost și câțiva fani ai lui Rangers care au răspuns și i-au luat apărarea lui Ianis. Unul dintre ei a amintit de pasele decisive pe care le-a reușit românul în acest sezon: „15 jocuri, opt pase decisive. Nu e rău după părerea mea”.

Un alt user l-a ironizat pe Ianis Hagi și a scris că internaționalul român a moștenit talentul la fotbal de la mama sa, nu de la celebrul tată.

Cifrele lui Ianis Hagi din meciul cu Lech Poznan arată că românul nu a avut o seară bună. A avut 46 de atingeri și a pierdut posesia de nu mai puțin de 16 ori. O problemă pentru care a fost atenționat și de selecționerul Mirel Rădoi. Ianis a încercat 33 de pase, dintre care 24 au fost trimise corect. A câștigat doar două dintre cele șapte dueluri în care s-a angrenat pe parcursul meciului. A avut două tentative de a centra, ambele ratate și un șut, trimis pe lângă poartă. A reușit un singur driblng, din două încercări. Rangers are maximum de puncte după primele două etape din Europa League, dar este pe locul 2 în grupa D. Benfica are tot șase puncte, dar un golaveraj mai bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI