Școala care le interzice elevilor mersul la toaletă și zâmbitul. Părinții englezi sunt revoltați

Școala care le interzice elevilor mersul la toaletă și zâmbitul. Părinții englezi sunt revoltați
Părinții furiosi dau în vileag regulile ciudate ale unei școli din Marea Britanie

Reguli sunt peste tot, indiferent în ce domeniu am lucra, chiar și în societate există reguli. Dar, uneori, poate din exces de zel, anumite reguli ar putea fi considerate ciudate. Noi reguli vor fi puse în aplicare de un director în Melton Mowbray, Leicestershire din Marea Britanei. Reguliele anunțate de director au împărțit părinții în două tabere, după ce au primit vestea înainte de întoarcerea elevilor la școală în septembrie.

Părinții furiosi dau în vileag regulile ciudate ale unei școli din Marea Britanie

Publicația britanică „TheSun” relatează despre anumite reguli impuse într-o școală din Marea Britanie de directorul acesteia. La școala din Melton Mowbaray din Leichestershire, directorul le-a impus elevilor să zâmbească mereu, să nu se uite niciodată pe fereastră și să răspundă la fluierele profesorilor când sunt chemați în clase.

Conform noilor reguli, copiii trebuie să aștepte să li se spună că pot ridica un pix sau o riglă. Unii părinți care erau nemulțumiți de reguli au mers până la a împărtăși GIF-uri pe Facebook ale soldaților naziști. Regulile stabilite de nou-numita șefă a colegiului „John Ferneley”, Natalie Teece, se așteaptă să fie respectate și elevii să „zâmbească mereu” și să învețe să răspundă la o serie de comenzi fluierate de personal colegiului, mai spune „TheSun”.

În plus, trebuie să intre în clasă într-un singur rând, „să nu uite niciodată să spună domnule sau domnișoară”, să se așeze întotdeauna drept și trebuie să „mulțumească profesorului pentru lecția predată” când ies din clasă. Pauzele de toaletă între lecții sunt interzise, ​​la fel ca mersul într-un grup de mai mult de două persoane și uitatul pe fereastră în timpul orelor de curs.

Lista noilor reguli a provocat furori în rândul părinților

Elevii nu au voie să se întoarcă dacă sunt distrași de un zgomot sau ceva similar, și sunt așteptați să păstreze contactul vizual cu profesorul ori de câte ori vorbesc. Copiii trebuie să aștepte să li se spună că pot ridica un pix sau o riglă și, dacă un profesor îi întâmpină cu un „salut”, ar trebui să se asigure că răspunsul lor este „optimist”.

Lista noilor reguli a provocat furori în rândul părinților și i-a determinat pe unii să compare noul director cu celebrul personaj Dolores Umbridge din „Harry Potter” și Miss Trunchbull din filmul „Matilda”. Unii părinți nemulțumiți au mers până la a împărtăși GIF-uri pe Facebook ale soldaților naziști.

„Absolut oribil. Sunt de acord cu respectul și unele părți, dar multe din acestea sunt ca un fel de lagăr de prizonieri. Școala trebuie să-și amintească că încă trecem printr-o pandemie și lumea este nebună chiar acum.

O mulțime de copii suferă cu sănătate mentală chiar acum și acest lucru îi va întoarce peste margine. Partea zâmbetului este greșită. Nu poți fi forțat să zâmbești în orice moment.” a scris unul din părinți a scris pe o pagină de Facebook a comunității.

„Fără excepții. Fără scuze.”

Un altul a pus sub semnul întrebării regulile legate de fluier, subliniind că copiii lor „nu sunt câini”. Noile reguli au fost trimise părinților într-o broșură electronică, livrată cu trei videoclipuri care explică cercetarea și motivul din spatele acestora.

Capturile de ecran postate în videoclipuri au arătat că regulile guvernează zece aspecte ale vieții școlare, care au fost intitulate „intrări, linie, echipament mobil, mișcare și uniformă”. O regulă privind statul spunea: „ Stând drept, demonstrezi respect fizic. […] Fără excepții. Fără scuze.”

Și un altul a spus: „Zâmbești mereu. Ești politicos și primitor. Când saluți pe cineva zâmbești, când un profesor ne salută pe coridor răspunzi cu „ Bună domnișoară! ” sau „Bună dimineață domnule!” iar tu zâmbești”.

Liniile directoare îi informează pe elevi că sunt „extrem de norocoși să se afle într-o școală care este foarte populară” și trebuie să meargă în jurul școlii doar într-un singur rând sau perechi de câte doi.

Urmăriți Playtech.ro și pe