21 ian. 2020 | 15:47

Școala 133, evacuată, după ce s-a simțit un gaz toxic. O fetiță a fost transportată la Spitalul Marie Curie

Știri generale
Școala 133, evacuată, după ce s-a simțit un gaz toxic. O fetiță a fost transportată la Spitalul Marie Curie
Școala 133 a fost evacuată, după ce s-a simțit un gaz toxic. O elevă a fost deja transportată la spital

Școala 133 a fost evacuată de urgență! Numeroși elevi au fost scoși afară de urgență din unitatea de învățământ, după ce s-a simțit un gaz toxic. Din nefericire, o fetiță a fost transportată la Spitalul Marie Curie.

UPDATE: Au fost evaluați medical 23 de copii, dintre care 5 au refuzat transportarea la spital.

UPDATE: Până în acest moment, au fost transportați 15 copii la spital: 12 la Grigore Alexnadrescu, 2 la Marie Curie. ISU București susține că în urma măsurătorilor efectuate de echipalul CBRN nu au fost depășite pragurile de alarmare.

UPDATE: „Până în acest moment, sunt 6 copii cu vârste între 11 și 14 ani care au fost transportați la spital: 4 la Grigore Alexandrescu și 2 la Marie Curie”, conform ISU București-Ilfov.

UPDATE: În acest moment, 15 copii sunt în evaluare medicală. Din partea ISU se intervine în aceste momente și cu o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM).

Școala 133 a fost evacuată, după ce s-a simțit un gaz toxic

Părinții elevilor din cadrul școlii 133 sunt în stare de șoc. Elevii din unitatea de încățământ în cauză au fost evacuați, după ce s-a simțit un gaz toxic. Din nefericire, o fetiță a fost transportată de urgență a Spitalul Marie Curie. Cauza stării de rău a micuților ar fi ingienizarea făcută în cursul zilei de luni, 20 ianuarie.

”În urma procedurilor de igienizare efectuate (determinate de câteva cazuri gripa confirmate), ieri 20.01.2020, vă anunțăm că școala a fost evacuată astăzi, după ce câțiva elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator”, anunță ISMB.

Școala 133, evacuată, după ce elevii au acuzat un disconfort respiratoriu

Școala 133, evacuată, după ce elevii au acuzat un disconfort respiratoriu

 Care este cauza disconfortului respirator acuzat de elevi?

„Scoala 133, mai mulți copii care acuză dureri de cap, posibil de la un gaz toxic. La caz au fost direcționate ambulanțe smurd și echipaj CBRN pentru a identifica sursa. Se procedează la evacuarea tuturor elevilor. O fată de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie. În incinta școlii acționează 2 ambulanțe SMURD și 1 sabif. S-a solicitat suplimentare dispozitiv”
ISU

Reprezentanții ISMB au susținut că măsura de a nu permite accesul elevilor sau a personalului în școală timp de 24 de ore de la dezinfectarea efectuată în cursul zilei de luni, 20 ianuarie nu a fost prevăzută în provesul verbal după efectuarea dezinfectării. În acest context, școala a permis accesul atât elevilor, cât și personalului în incintă. Astăzi, 21 ianuarie, după ce elevii au acuzat un disconfort respirator, reprezentanții unității de învățământ a anunțat salvarea și popierii.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Plantele de apartament care ne ajută să scăpăm de mucegaiul din casă
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordinul a intrat în vigoare în toată România. Se dau amenzi usturătoare
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro