Horoscop chinezesc 18 – 23 ianuarie 2022. Zodia care pierde bani mulți și nativul care va avea un nou job

Horoscop chinezesc 18 – 23 ianuarie 2022. Zodia care pierde bani mulți și nativul care va avea un nou job
Horoscop chinezesc 18 - 23 ianuarie 2022. Zodia care pierde bani multi si nativul care va avea un nou job

Săptămâna 18 – 23 ianuarie aduce un anumit echilibru al energiilor pentru nativii horoscopului chinezesc. Zodiile se vor odihni în anumite zile, bucurându-se de rutină și timp petrecut alături de cei dragi. Alții vor depune mai mult efort și vor îmbrățișa anumite schimbări în viața lor. Previziuni complete pentru toate semnele.

Ce ne rezervă horoscopul chinezesc în săptămâna 18 – 23 ianuarie 2022

Potrivit astrelor, ultima lună a Anului Bivolului de Metal continuă și ne aduce energiile Pământului și ale Metalului, care conduc lumea. Persoanele care nu sunt născute sub semnul acestor elemente pot simți disconfort și rezistență la mediu.

Marți, 18 ianuarie

În a doua zi a săptămânii este recomandat să eviți toate afacerile importante, deoarece planurile tale pot fi date peste cap, amânate sau chiar anulate. De aceea, există mari șanse ca în această zi să poți pierde timp și bani.

De nicăieri, vor apărea respingeri, obstacole și greșeli. Ca atare, astrele te sfătuiesc să te lași purtat de fluxul de energii și să te angajezi într-o rutină, care nu-ți va face niciun rău. Evită surprizele în această zi, în special dacă ai energii de Metal și Pământ, precum și persoanele care sunt născute sub semnul Bivol și Capră.

Miercuri, 19 ianuarie

În ziua de miercuri, 19 ianuari, nu trebuie planificate evenimente importante precum nunți, botezuri sau logodne, deoarece energiile negative sunt deasupra noastră. Nativii care au zodia Tigrului în hartă vor fi extrem de irascibili și nervoși. E bine să îi eviți, momentan.

Joi, 20 ianuarie

Data de joi, 20 ianuarie, este o zi favorabilă pentru întâlniri, întruniri, parteneriate de afaceri și reconcilieri pe orice plan. De asemenea, tot joi este ziua perfectă pentru a merge la un consult medical, dacă nu te simți bine. Persoanele născute sub semnul Iepurelui vor fi indispuși atunci.

Vineri, 21 ianuarie

Ziua de vineri va continua tendința favorabilă de joi. Ziua este bună pentru majoritatea începuturilor, cu excepția vizitelor la medic. Nativii zodiei Câine sunt extrem de optimiști și strângători, le merge bine pe toate planurile. Cei născuți sub semnul Dragonului vor avea probleme toată ziua.

Sâmbătă, 22 ianuarie

Prima zi a weekendului viitor se anunță potrivită pentru ieșiri în aer liber, excursii cu cei dragi și evenimente importante precum nunți sau botezuri. Persoanele care au zodia Șarpe în hartă se vor certa cu cineva apropiat sau un coleg de la serviciu.

Duminică, 23 ianuarie

Ziua perfectă pentru odihnă și relaxare a venit. Duminică, 23 ianuarie, nativii zodiei Cal se vor simți în elementul lor, plimbându-se, bucurându-se de serialul lor preferat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI