Schimbări majore la Super Neatza din weekend. Surprizele pregătite de Răzvan și Dani în această duminică

de: Ana Chivu
02 09. 2022

Fanii emisiunii Super Neatza din weekend au parte de noi vești. Show-ul vine cu schimbări majore în noua ediții. Surprizele pregătite de Răzvan și Dani sunt așteptate cu nerăbdare de telespectatorii care se pregătesc să zâmbească de la primele ore și să fie alături de cei mai simpatici moderatori de la noi. Iată noile modificări aduse proiectului de weekend! Cu siguranță mulți români nu se așteptau la asta.

Schimbări la Neatza de weekend: la ce trebuie să se aștepte fanii?

Echipa de la Super Neatza cu Răzvan și Dani are planuri mari. Cei doi prezentatori de la Antena 1 au pregătit surprize uriașe pentru telespectatori. Mai exact, este vorba despre o ediție specială a show-ului cu șase ore de live, de la 09:00 și de la 17:00.

Matinalii preferați de români sărbătoresc întoarcerea celor mai tari Chefi la cuțite. Proiectul culinar va avea premieră-maraton în cursul zilei de duminică, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Răzvan Simion și Dani Oțil se întorc pe platourile de filmare cu o ediție specială de șase ore de live. Fanii pot vedea întreceri, concursuri, glume, surprize și invitați aleși.

De asemenea, pe canapeaua dimineții își vor face apariția: Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu alături de Ilona Brezoianu, Diana Munteanu, Florin Ristei și Cuza.

,,Obişnuiam să glumim când lumea ne întreba cum mai rezistăm cu atâţia ani de matinal”

Răzvan Simion a subliniat că el și prietenul cel mai bun revin în forță în platoul emisiunii după o săptămână în care au forțat puțin vara. Ediția specială pe care o vor vedea românii va fi dedicată celor trei chefi iubiți din România: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„După o săptămână în care am încercat să mai ţinem vara aproape, revenim în forţă în platoul emisiunii, cu o ediţie-maraton Super Neatza. Noi fiind a doua emisiune cu cei mai mulţi chefi din România, le dedicăm o ediţie specială prietenilor noştri de la Chefi la cuţite, chiar în ziua în care ei lansează sezonul 10 al emisiunii!”, a declarat Dani Oţil, în vreme ce Răzvan Simion a completat:

,,Obişnuiam să glumim când lumea ne întreba cum mai rezistăm cu atâţia ani de matinal, spunând că spre vârsta de pensionare vom trece la late-night show. Iată că am făcut un pas către plan, cu ediţia specială Super Neatza de la ora 17.00!”, arată un comunicat.