Schimbarea cu care Simona Halep a surprins pe toată lumea. Cum arată acum sportiva

Schimbarea cu care Simona Halep a surprins pe toată lumea. Cum arată acum sportiva
Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum arată acum sportiva?

Simona Halep a surprins pe toată lumea cu o schimbare uriașă. Sportiva a trecut pe la salonul de înfrumusețare și s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Cum arată campioana noastră acum? Sportiva a împărtășit totul cu fanii de pe Instagram.

Schimbare de look pentru Simona Halep: cum arată acum sportiva?

Simona Halep este o apariție fină și mereu adorată de mulți români pentru simplitatea cu care se prezintă încă de când a devenit cunoscută. Sportiva în vârstă de 30 de ani se pregătește pentru turneul de săptămâna viitoare de la Moscova și îmbină utilul cu plăcutul.

Desigur că fiecare om prinde o altă energie atunci când se simte aranjat și dichisit, iar jucătoarea de tenis a hotărât să se relaxeze și ea puțin. Campioana noastră s-a hotărât să-și facă ziua mai frumoasă și a trecut pragul unui salon de înfrumusețare.

Iată că printre antrenamentele zilnice jucătoarea noastră a găsit timp și pentru ea, timp care contează extraordinar de mult. Simona le-a arătat fanilor rezultatul în story pe contul său oficial de Instagram. Cea din urmă a ales să-și scurteze puțin părul și să insiste cu șuvițele blonde care îi luminează chipul și îi scot în evidență ochii deschiși la culoare.

  • Vezi Galeria FOTO

Ce spune despre plecarea spre Moscova?

Simona Halep urmează să evolueze la turneul Kremlin Cup începând cu 18 octombrie. Aceasta a stat de vorbă cu jurnaliștii pe aeroport unde a discutat despre turneul
din Rusia și despre următorul său trofeu.

Jucătoarea de tenis a declarat că se simte bine și că este nerăbdătoare pentru ceea ce urmează. Cea din urmă a subliniat că se bucură că are alături oameni de suflet și speră să mai câștige câteva meciuri.

  • „Am reușit să mă odihnesc, am dormit destul de bine”

”Am reușit să mă odihnesc, am dormit destul de bine, m-am și antrenat. Alături de noi vor mai fi Monica, Raluca. Nu știu dacă la simplu va mai fi cineva. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper să mai câștig niște meciuri.

E greu să mă gândesc la un trofeu acum pentru că am pierdut foarte mult anul acesta . Ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Moscova, coform digisport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI