Schimbarea anului la Whatsapp. Se întâmplă pentru toate conturile: de acum vei sta fără griji

Schimbarea anului la Whatsapp. Se întâmplă pentru toate conturile: de acum vei sta fără griji
Aplicația WhatsApp introduce noi funcții

Aplicația WhatsApp lucrează de ceva vreme la mesaje de autodistrugere, dar poate adăuga funcția și fotografiilor. Platforma de mesagerie lucrează la o funcția de autodistrugere a fotografiilor atât pentru iOS, cât și pentru versiunea Android. WhatsApp ar putea adăuga aceste măsuri ca și sisteme de securitate. În principiu pentru a descuraja destinatarii să nu facă o captură de ecran a imaginii înainte ca aceasta să expire.

Aplicația WhatsApp introduce funcția de fotografiere cu auto-distrugere

După lansarea de anul trecut a funcției „Mesaje care dispar”, WhatsApp ar fi lucrat la funcția „Fotografii cu autodistrugere”. Funcția ar putea fi introdusă într-o viitoare actualizare pe aplicația WhatsApp pentru iOS și Android. WaBetaInfo a împărtășit capturile de ecran ale funcției, care sugerează că o fotografie va dispărea odată ce receptorul o deschide și părăsește chatul. Miercuri, WABetaInfo, un site web care urmărește WhatsApp, scria pe Twitter:

”Aplicația WhatsApp lucrează la fotografii cu auto-distrugere într-o viitoare actualizare pentru iOS și Android. Fotografiile cu auto-distrugere nu pot fi exportate din WhatsApp.

WhatsApp nu a implementat încă o detectare a capturilor de ecran pentru fotografiile cu autodistrugere. Același concept din Instagram Direct.”, scria WaBetaInfo.

Platforma de mesagerie deținută de Facebook, WhatsApp lucrează la fotografii cu autodistrugere atât pentru versiunile iOS, cât și pentru cele Android. Potrivit WABetaInfo, utilizatorii nu vor putea exporta astfel de fotografii din WhatsApp, deși încă nu a fost activată o funcție de detectare a capturilor de ecran.

Capturile de ecran partajate de publicație arată că mesajele de autodistrugere vor dura numai până când părăsiți un anumit chat. Ideea pare a fi aceeași cu cea care a fost implementată pe Instagram până acum. Nu este clar când va fi lansată funcția pentru utilizatori iar tweet-ul WABetaInfo spune doar că va face parte dintr-o „actualizare viitoare”.

Totuși, mesajele de autodistrugere de pe aplicația WhatsApp nu sunt deosebit de noi. WABetaInfo a subliniat aceeași caracteristică în martie anul trecut, când era pe beta doar pentru utilizatorii de Android.

Se pare că WhatsApp este mai aproape de lansare acum, deoarece este disponibil atât pe versiunile beta iOS, cât și pe Android. Cu toate acestea, mesajele cu autodistrugere au apărut intermitent pentru utilizatori, ceea ce înseamnă că este posibil să fie deja pe telefonul dvs.

Cum funcționează mesajele cu auto-distrugere

Așa cum am menționat anterior, aceasta nu este o lansare principală, deci nu vă mirați dacă nu vedeți încă funcția. Mesajele de autodistrugere sunt disponibile doar pentru utilizatorii beta pe aplicația WhatsApp Android și iOS acum, deci va trebui să obțineți cea mai recentă versiune beta . Spre deosebire de Instagram, aplicația WhatsApp nu implementează un „mod de dispariție” în care toate mesajele vor dispărea după o perioadă fixă.

Conform rapoartelor anterioare, va trebui să utilizați opțiunea de ștergere a mesajului de pe platformă. Dacă apăsați lung un mesaj vă vor arăta diferite opțiuni pentru cât timp ar trebui să rămână un mesaj în istoricul chatului. Opțiunile disponibile sunt o oră, o zi, o săptămână, o lună și un an. Mesajele se vor șterge singure pe baza opțiunii pe care ați ales-o.

În comparație, modul Vanish de pe Instagram cere utilizatorilor să gliseze în jos pe ecranele lor de mesagerie directă. Trebuie să derulați la ecranul de mesagerie, să deschideți mesajele directe ale unui prieten și apoi să glisați în jos. Acest lucru vă va duce la modul Vanish, unde mesajele dispar aproape instantaneu.

Se pare că aplicația WhatsApp adaugă aceste caracteristici doar pentru a oferi utilizatorilor un fals sentiment de confidențialitate. Sau pentru a-i împiedica să migreze către alți mesageri care oferă astfel de funcții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI