Schimbare radicală pentru Simona Halep. Totul e clar acum

de: Bișinicu Andreea
29 09. 2021

Simona Halep se bucură din plin de tenis, iar acest lucru se poate simți din cele mai recente declarații ale sale. Deși acum ceva timp le spunea jurnaliștilor că atunci când se va retrage din tenis va lua distanță față de tot ce reprezintă sportul alb, iată că acum Simona Halep s-a răzgândit.

Când se va retrage, de fapt, Simona Halep din tenis

Dubla campioană de Grand Slam originară din Constanța a mărturisit, recent, că gândurile de a se lăsa de sportul care a consacrat-o sunt tot mai departe. Motivul este unul simplu, spune ea. Se pare că Simona Halep a început să se bucure din nou de tenis, motiv pentru care are de gând să mai rămână o perioadă îndelungată de timp în joc.

„Se schimbă treaba asta cu ‘fără tenis’. Încep să îmi doresc din ce în ce mai mult să rămân în tenis, am început să gust tenisul fără presiune și fără stres, îmi place mult mai mult. E departe să mă gândesc ce voi face, pentru că, imediat după ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am copii, iar după orice e posibil. Orice are legătură cu tenisul e realizabil pentru mine.” a declarat Simona Halep la Telekom Sport.

Simona Halep vrea să aibă copii, după ce se retrage din tenis

Simona Halep trece printr-o perioadă delicată, de când a terminat contractul cu fostul antrenor Darren Cahill. Cu toate acestea, fostul lider mondial al tenisului feminin este optimistă în ceea ce privește planurile ei profesionale de viitor.

„Nu știu dacă m-am schimbat sau nu, dar simt că m-am schimbat. Sunt mult mai relaxată cu oamenii, atunci când vorbesc. Vorbesc mai mult; nu prea îmi place mie să vorbesc, dar am început să vorbesc. Sunt mult mai veselă, mai doritoare de noi ieșiri, de prieteni noi.

S-a schimbat foarte mult viața. 12-13 ani am fost concentrată doar pe tenis și nu conta nimic altceva, dar acum am început să mă bucur și de viață. Mă simt mai bine ca niciodată.”, a completat Simona Halep.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep a anunțat numele noului său antrenor, fiind vorba despre românul Adrian Marcu. Acesta a venit deja cu o anumită strategie pentru a o transforma pe sportivă într-o jucătoare mai agresivă pe teren.

„Am așteptări ca ea să joace cât mai bine în următoarea perioadă și să revină la forma foarte bună. Vreau să câștige cât mai multe meciuri, ca să poată să revină în clasament.

Ideea de bază este să joace concursurile mari foarte bine. Normal că are (la ce lucra – n.red.), trebuie să mai îmbunătățească pentru că de la an la an trebuie să îmbunătățești și tu. Toate celelalte jucătoare progresează și atunci și tu trebuie să progresezi și să fii din ce în ce mai bun.

Mi-aș dori ca Simona să joace un pic mai agresiv, ea fiind o jucătoare de viteză și o jucătoare care termina punctele mai repede decât a jucat în ultimul timp. Sunt ferm convins că poate să joace mai agresiv și să își impună jocul ei, nu să joace la așteptare și la partitura adversarelor.

Încercăm să îmbunătățim ceva, am așteptări ca ea să reușească să facă ceea ce ne dorim împreună și dacă reușește normal că sunt ferm convins că vor veni și rezultate bune”, a declarat Adrian Marcu pentru HotNews.ro.