Schimbare radicală de look pentru Cristina Șișcanu. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Schimbare radicală de look pentru Cristina Șișcanu. Oamenilor nu le-a venit să creadă

De când a acceptat să intre în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Șișcanu experimentează din ce în ce mai mult, inclusiv din punct de vedere vestimentar. De această dată, însă, nu a mai fost vorba de haine, ci de podoaba capilară. Fosta prezentatoare TV a încercat o nouă coafură, dar și o nouă culoare de păr.

Cristina Șișcanu, schimbare de look

Nu de mult întoarsă de la ”Survivor”, unde a rezistat doar două săptămâni, fiind copleșită de dorul de fetița ei, Cristina Șișcanu a pășit, în martie, în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, fiind ultima concurentă care a intrat în competiția cu și despre modă de la Kanal D, înainte de pandemie, completând perfect podiumul celebrităților de pe listă.

Aceasta afirmă că mizează pe îndrăzneala vestimentară și mărturisește că părerile favorabile ale specialiștilor în modă primite de-a lungul timpului îi dau curaj.

Fosta concurentă de la Survivor, cu părul lung și roz

Deși filmările pentru emisiunea de la Kanal D au fost sistate din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina a continuat să facă ținute fie pentru a împărtăși idei cu fanii, fie pentru diferite evenimente pe care le-a celebrat acasă, cum ar fi ziua fiicei ei, Petra.  Însă, dacă până acum a încercat diverse stiluri vestimentare, la păr nu a ”umblat” deloc. În afară de scurtarea lui ori cel mult un breton, jurnalista nu a experimentat atât de mult.

Drept urmare, noua ipostază în care a apărut în fața admiratorilor ei a șocat. Cu părul lung și roz, aceasta și-a salutat fanii de pe rețelele de socializare, arătându-le noua față, chiar dacă și pentru un moment, căci rozul cosițelor se datorează invențiilor vremurilor, adică unei peruci.

„Woooow, îți stă superb!/ Superbă, felicitări❤️❤️❤️❤️/ wooow, super ❤️❤️❤️❤️/ Nice/ Minunată/ Superbă/ Ce bine îți stă”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Cristina Șișcanu în mediul virtual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI