Schimbare majoră pentru Smiley la Românii au talent. Ce rol are acum

Schimbare majoră pentru Smiley la Românii au talent. Ce rol are acum
Sfatul prețios dat de Pavel Bartoș lui Smiley și Ginei Pistol. Trebuie să țină cont de asta

Fanii lui Smiley care îl adoră la emisiunea „Românii au talent” au avut recent parte de o nouă veste bombă. Celebrul show vine cu o schimbare majoră în ceea ce-l privește. Ce rol va avea acum viitorul tătic?

Schimbare majoră pentru Smiley. Ce rol va avea la „Românii au talent”?

Filmările pentru preselecțiile sezonului cu numărul 11 ale show-ului preferat de români s-au încheiat, dar emisiunea de la Pro Tv aduce noutăți aparte cu care se laudă. După ce s-a aflat că Andi Moisescu a fost infectat cu coronavirus, producătorii au decis să facă o mutare cu cineva de-al casei și nu să aducă în echipă un alt om. Astfel, la masa juriului alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu va sta nimeni altul decât Smiley. Deși obișnuit cu faptul că-l avea partener pe Bartoș în descoperirea concurenților și sprijinul oferit în culise, cântărețul sigur e extrem de emoționat de noul rol pe care-l va avea.

Desigur, condițiile de așa natură au cerut renunțarea la public, astfel că în noul sezon există un panou cu leduri și imagini pe niște ecrane în spatele juriului în locul spectatorilor care așteptau cu sufletul la gură verdictul vedetelor. Emisiunea s-a filmat în studiourile din Ștefănești, iar Smiley și Bartoș au ținut să mulțumească celor 800 de concurenți care au trecut pe la preselecții chiar și în condițiile date. “Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au povestit cei doi pe instastory.

Schimbare uriașă la
Schimbare uriașă la „Românii au talent”. Smiley îi ia locul la masa juriului lui Andi Moisescu, după ce vedeta a fost infectată cu coronavirus

„M-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. Nu am niciun fel de simptome, sper că voi trece cu bine și peste asta”

După aflarea veștii, Andi declară: ”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”

  • ”În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 2. ieșiți în aer liber, 3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, 4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi, 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!”, este unul dintre mesajele Oliviei Steer de pe Facebook.
Oolivia Steer, mesaj cu o săptămână înainte ca soțul ei să fie testat pozitiv cu COVID-19
Oolivia Steer, mesaj cu o săptămână înainte ca soțul ei să fie testat pozitiv cu COVID-19
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI