Schimbare majoră în scandalul dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase. Reacția neașteptată a lui Nasty

Schimbare majoră în scandalul dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase. Reacția neașteptată a lui Nasty
Reacția fostului tenismen după scandalul cu Ciprian Marica

Ce se întâmplă în scandalul dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase? Celebrul fost tenismen vine cu o reacție surprinzătoare. Fanii celor doi sperau la acest lucru. Ce relație au acum sportivii?

Scandal Ciprian Marica și Ilie Năstase: ce reacție a avut fostul tenismen?

Ilie Năstase și Ciprian Marica par să fi trecut peste incidentul de săptămâna trecută. Cei doi au avut divergențe în privința Bazei sportive ‘Voința’ din Capitală. Nasty l-a acuzat atunci pe Marica de faptul că l-ar fi exclus fără voia sa din rândurile fundației ce îi poartă numele și care administratrează respectiva bază sportivă. Iată că după câteva zile securea războiului a fost îngropată, iar nașul și finul nu mai au de ce să fie la cuțite.

“Nu am fost supăraţi! Poate m-am grăbit şi eu cu anumite declaraţii, poate nici el nu a fost convingător cu anumite lucruri. Cert este că discutăm şi am făcut lucrul acesta şi în prezenţa unui avocat pentru a pune la punct toate chestiunile pe care le considerăm a fi necesare pentru îmbunătăţirea relaţiei noastre”, a declarat Ilie Năstase, arată playsport.ro.

El susține că înțelege și poziția partenerului său de afaceri în acest scenariu: “Are şi Ciprian partea sa de dreptate, fiindcă trebuie să-şi protejeze banii investiţi în baza sportivă!”.

Ilie Năstase a obținut de la statul român darea în folosință a Bazei Sportive de la Voința pentru o durată de 50 de ani, începând cu 1999. El a putut administra abia din anul 2012 în realitate după ce vechiul club nu s-a grăbit să elibereze infrastructura sportivă.

Nasty a susținut că a plătit 200.000 de euro statului pentru plata taxelor și a penalităților bazei sportive folosite de cealaltă parte. Acesta a obținut prelungirea dării în folosință până în anul 2059 în baza documentelor de plată.

„Și dintr-odată citesc în presă că eu şi Ciprian Marica ne certăm”

“Acel teren nu a fost niciodată scos la vânzare de către statul român. Poate l-aş fi cumpărat, poate nu, nu am de unde să ştiu dacă el nu a fost niciodată scos la vânzare. Şi dintr-odată citesc în presă că eu şi Ciprian Marica ne certăm pe 50 de milioane de euro.

Păi ce să creadă cititorul român căruia i se oferă o asemenea ştire. Că avem pe ce ne certa. Nu ştiu de unde aţi scos valoarea asta, de 50 de milioane de euro, dar e un fake-news de zile mari. Suntem un popor de mincinoși.

Ilie Năstase, scrieţi asta, plăteşte anual statului român, pentru dreptul de folosire a bazei şi plata taxelor datorate statului, circa 50.000 de euro”, a precizat acelaşi Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI