Data oficială în care începe Insula Iubirii. Antena 1 a făcut anunțul așteptat de fani

Data oficială în care începe Insula Iubirii. Antena 1 a făcut anunțul așteptat de fani
Data oficiala in care incepe Insula Iubirii

Așteptarea a luat sfârșit. Insula Iubirii a anunțat când va avea loc lansarea noului sezon de la Antena 1. Data oficială a fost anunțată, iar fanii nu mai au răbdare până când vor vedea aventurile noilor concurenți din acest sezon.

Când începe Insula Iubirii sezonul 6

Premiera noului sezon Insula Iubirii va avea loc luni și marți, pe 2 și 3 mai, de la orele 20.30, la Antena 1. Reality show-ul are ca slogan, în acest sezon, „Relație versus Tentație”.

Emisiunea reprezintă un adevărat test pentru cuplurile de tineri care au acceptat provocarea de a vedea dacă sunt sau nu meniți să fie împreună. De-a lungul timpului, diverși concurenți au devenit, ulterior, ispite, pentru a-i ajuta și pe alții, la rândul lor, să descopere lipsurile din relațiile lor sentimentale.

Printre ispitele masculine din acest an se numără și Bogdan Ionescu, concurent în sezonul 4 și fostul soț al lui Hannelore, frumoasa blondină care s-a împrietenit cu Andi Constantin, fostul Burlac din 2021.

Timp de 21 de zile, cele 8 cupluri de concurenți vor sta separați, fiecare pe insula sa, alături de 10 ispite care vor face tot posibilul pentru a-i face să cadă pradă tentației.

„Sunt meniţi să fie împreună? Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?

Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect!

E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show de la Antena 1, pe concurenţii celui mai nou sezon!

În ce locație luxoasă s-a filmat sezonul 6 Insula Iubirii

Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Cinci dintre cele mai curajoase cupluri din România vin cu noi poveşti de viaţă și încearcă să depășească cea mai pare provocare a vieții lor de până acum.

10 ispite feminine seducătoare și 10 ispite masculine impunătoare vor avea ca sarcină să-i ajute pe concurenți să își testeze relațiile amoroase. Noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Telespectatorii vor vedea două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.