Schimbare majoră de look pentru Jojo. Ce a făcut actrița FOTO

Schimbare majoră de look pentru Jojo. Ce a făcut actrița FOTO
Schimbare de look radicală pentru Jojo. Ce a făcut actrița?

Jojo și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o schimbare de look. Aceasta a renunțat la blondul care a consacrat-o și a optat pentru o altă culoare. Întreaga schimbare a făcut-o pentru un rol.

Jojo, schimbare radicală de look

Jojo este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România. Toți fanii o cunoșteau ca fiind blondă, însă recent vedeta și-a schimbat look-ul și a optat pentru un șaten ciocolatiu, iar schimbarea a făcut-o pentru un rol.

“Ea este Magda sau Magdalena, cum îi spun eu. Este noul meu personaj pentru care mi-am schimbat culoarea părului pentru prima oara în viața mea! Va merita însă, pentru că serialul care vi se pregăteste este o producție fabuloasă!”, spune Jojo.

Fanii au apreciat schimbarea de look a actriței, spunând că indiferent de culoarea părului, tot frumoasă va fi.

Relația dintre Jojo și Paul Ipate

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de mult timp și au împreună doi copii frumoși, un băiat și o fetiță. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe un platou de filmare, amândoi fiind actori.

“Ne-am cunoscut într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj. Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel“.

Jojo a vorbit întotdeauna despre dragostea dintre ea și Paul Ipate, spunând, în același timp, că este cel mai bun tată, prieten și partener.

“Eşti cel mai bun tată, prieten, partener şi iubit. Sunt norocoasă că Dumnezeu mi te-a trimis în cale cu râsul tău molipsitor ca să îmi luminezi viaţa! Te iubim cât tot universul Paul Lipate”, spunea Jojo despre cel care i-a schimbat viața.

Jojo și familia, relaxare pe plaja de la Tuzla

Recent, Jojo, alături de soțul ei și cei doi copii, s-au bucurat de câteva zile de relaxare la Tuzla, acolo unde au mers într-o scurtă vacanță. Actrița, Paul Ipate și copiii s-au urcat într-o rulotă și s-au distrat din plin pe plaja sălbatică și liberă de pe malul Mării Negre.

Cum ține mereu legătura cu fanii ei, Jojo a postat mai mult fotografii din vacanță pe rețelele de socializare.

„Ce mă bucur că am putut evada un pic la final de săptămâna… Deocamdată nu se poate lega o vacanță mai lungă așa că ne bucurăm de escape-uri. Aici eram pe plajă de la Tuzla înainte de apus. Am găsit rulotă asta făină și m-am îndrăgostit de cum arătă și am zis să v-o arat și vouă pentru un vibe bun că să începem săptămâna cu energie făină”, a scris Jojo pe contul său de Instagram.