02 apr. 2023 | 10:44

Schimbare la Lidl România din 3 aprilie. Anunțul de ultim moment al șefilor

Diverse
Schimbare la Lidl România din 3 aprilie. Anunțul de ultim moment al șefilor
Lidl România a început anul 2023 în forță

În noiembrie anul trecut, retailerul german Lidl deschidea trei noi magazine în România, în orașele București, Vaslui și Pecica, creând astfel peste 65 de locuri de muncă. Planul de extindere al companiei continuă și în 2023, iar acum vorbim de o schimbare la Lidl România din 3 aprilie, anunțul oficial fiind făcut de șefii companiei.

Lidl România a început anul 2023 în forță

După deschidere magazinelor de anul trecut, pe final de 2022, retailerul german a început acest an cu o primă investiție majoră, fiind vorba de deschiderea unui centru logistic regional în Fundeni, județul Călărași, pe o suprafață de 56.000 de metri pătrați, iar dimensiunea totală a locației fiind de 173.000 de metri pătrați de teren pentru a deservi peste magazine din sudul și sud-estul României, astfel creându-se și peste 250 de noi locuri de muncă, conform comunicatului eims de companie în februarie a.c.

„Am ajuns la al șaselea depozit din portofoliu și ne-am propus să dezvoltăm mai multe soluții care să ne permită să optimizăm timpii de aprovizionare a magazinelor, să avem o acuratețe mai mare a stocurilor de produse și, în același timp, să reducem amprenta de carbon generată de activitățile de depozitare”, a declarat Cezar Rotaru, director general al sediului regional Fundeni al Lidl România.

Se anunță o schimbare la Lidl România din 3 aprilie

Dar lucrurile nu se opresc aici, Lidl România fiind determinat să investească și mai mult în noi locații, zone logistice și, în prim plan, să mențină calitatea produselor comercializate în toate magazinele sale din România. Așa se face că se anunță o schimbare la Lidl România din 3 aprilie, constând în lansarea unui nou concept de magazin în Capitală, mai exact în Sectorul 2 al Capitalei, pe Strada Barbu Văcărescu, Nr. 164.

Prin deschiderea acestei noi locații Lidl generează alte peste 20 de noi locuri de muncă, plus că-și îmbogățtește portofoliul de magazine din București.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Bucureşti continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl reuşeşte să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acţiunilor companiei stând eficienţa şi demersurile de dezvoltare durabilă.

În plus, Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România”, precizează Lidl în comunicat.

Vezi și: Produsele ieftine care apar joi în toate magazinele Lidl România. Sunt la preț și mai mic

Din februarie un alt magazin la Bârlad

În urmă cu două luni, mai exact pe 13 februarie, Lidl România a deschis un nou magazin de 1.400 de metri pătrați în Bârlad, în județul Vaslui, asta însemânând un total de 330 de magazine la nivel național în portofoliul companiei. Planul este de a continua intrarea pe piețele din micile orașe, precum și dezvoltarea de noi magazine în locații unde deja există un număr limitat de magazine.

Centrul regional deschis în județul Călărași, mai spun oficialii companiei, este dotat cu 2.650 de panouri solare, care pot produce aproximativ 30% din energia necesară pentru funcționarea clădirii. Dispune, de asemenea, de o stație de încărcare concepută pentru a alimenta camioanele electrice. Lidl România construiește, de asemenea, o stație de alimentare cu gaz natural comprimat (CNG) în cadrul locației, cu scopul de a deservi o parte din flota de camioane de livrare a companiei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro