Schimbare de ultimă oră la Digi 24. Ce se întâmplă la conducerea televiziunii de știri

de: Claudiu Surmei
30 09. 2019

Încă o schimbare se produce în redacția postului de televiziune Digi 24, începând cu data de 1 octombrie 2019. Noul director editorial va fi jurnalistul Dumitru Rahău, care îi va lua locul Cristinei Airabedian, cea care a condus redacția din poziția de redactor șef.

Schimbare de ultimă oră la Digi 24. Dumitru Rahău va fi noul director editorial

Continuă seria de schimbări în redacția postului de televiziune Digi 24. Conducerea editorială va fi asigurată, începând cu data de 1 octombrie, de Dumitru Rahău din funcția de director editorial. Jurnalistul lucrează la Digi 24 încă din prima zi în care a fost deschis postul. A fost Editor of the Day, iar înainte de a lucra la Digi a mai trecut pe la Realitatea TV.

Din momentul în care va fi numit director editorial, Dumitru Rahău va fi inclus și în boardul de conducere din care mai fac parte Mihai Dinei, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu. Până acum, redacția a fost condusă de Cristina Airabedian de pe postul de redactor șef. Odată cu noua schimbare, jurnalista nu va mai face parte din boardul de conducere, dar va continua să lucreze în redacție.

În ultima vreme s-au produs mai multe schimbări la Digi 24. Ultima dintre ele a fost plecarea prezentatoarei Alice Iacobescu la postul de Radio Europa FM. Jurnalista demisionase și trebuia să stea în preaviz, dar a fost anunțată că este scoasă de pe post după ce a acordat un interviu în care a vorbit despre problemele postului de televiziune.

„A venit ca o surpriză, dar şi ca o încheiere firească: ultimul meu jurnal la Digi24 nu va fi pentru că a fost. Nu ştiam când am intrat astăzi în emisie şi mă bucur că nu am ştiut, pentru că o parte din energie şi concentrare ar fi fost neutralizată de emoţie şi ar fi fost păcat”, a scris Alice Iacobescu pe contul personal de Facebook.