Emily Burghelea, în mare pericol. Antena 1, decizie șocantă

Emily Burghelea, în mare pericol. Antena 1, decizie șocantă

Scandalul „găzduit“ de emisiunea „Acces Direct“, difuzată la Antena 1, este departe de a se fi terminat. După dezvăluirile făcute de fosta asistentă TV, Emiliana Burghelea, cu privire la violențele fizice la care este supusă Vulpița de către Viorel, și pe care producătorii show-ului ar încerca să le ascundă, blondina este amenințată cu „un proces greu“. Mai multe detalii, în continuare.

Șefii de la Antena 1 vor revanșa

Fosta asistentă TV riscă să fie dată în judecată de Antena 1, ținând cont de scandalul uriaș care a alimentat ambele tabere de la momentul demisiei și până în prezent.

Reamintim că blondina i-a reproșat, în direct, prezentatoarei TV, Mirela Vaida, că se încearcă mușamalizarea violențelor la care este supusă Veronica Stegaru de către soțul ei.

Bineînțeles că echipa „Acees Direct“ a negat acuzațiile, iar surse spun că adevărul ar fi undeva la mijloc.

„În trust se vorbește despre un proces greu“

„Emily și-ar fi pregătit demisia dinainte de acest scandal. Ea i-ar fi invitat pe Vulpița și Viorel la o petrecere la ea acasă unde alți invitați i-ar fi filmat și ar fi râs de ei.

Șefii din trust ar fi aflat, iar ea știa acest lucru, mai ales că și-a încălcat contractul de muncă chemând acasă, la petrecere privată, invitați din emisiunea la care lucrează.

Așa susțin o parte din oamenii din echipă. Pe de altă parte, Emily și alții de acolo spun că Vulpița chiar ar fi încasat-o de la Viorel, și cei din echipă nu vor să divulge acest secret.

În trust se vorbește despre un proces greu, Emily va fi dată în judecată. De cealaltă parte, fosta asistentă spune însă că are dovezi pentru tot ce a spus“, a declarat surse pentru ciao.ro.

Odată cu demisia surpriză și cu scandal a asistentei Emily Burghelea, echipa postului de televiziune Antena 1 și-a găsit rapid o înlocuitoare. Așadar, noua asistentă a Mirelei Vaida este Cosmina Adam, cunoscută mai puțin de publicul larg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI