Scene șocante pe calea ferată. Două femei, spulberate de un tren în timp ce se certau. Ce dorea să facă una dintre victime

Scene șocante pe calea ferată. Două femei, spulberate de un tren în timp ce se certau. Ce dorea să facă una dintre victime
Scene șocante pe calea ferată. Două femei, spulberate de un tren în timp ce se certau. Ce dorea să facă una dintre victime

O dublă tragedie a avut loc în cursul serii de luni, la Bacău, în zona Parcului Gherăiești, atunci când două femei au fost accidentate mortal de un tren internațional. Din păcate, cele două femei se aflau pe linia de cale ferată, motiv pentru care, mecanicului i-a fost imposibil să evite impactul.

Una dintre femei și-a împlinit visul

Potrivit primelor informații, motivul prezenței femeilor pe linia de cale ferată nu a fost întâmplător, astfel că una dintre acestea dorea să se sinucidă. În momentul în care a apărut trenul, femeia mai tânără o trăgea pe cea mai în vârstă cu scopul de a o salva, însă, din păcate, mecanicul nu a putut împiedica impactul, chiar dacă acesta le văzuse cu puțin timp înainte.

În urma tragediei, martorii au solicitat de urgență ajutoare specializate, însă medicii nu au mai avut ce să mai facă pentru a le salva, fiind declarat decesul.

În urma tragediei, polițiștii au deschis o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate. Ciudat este faptul că impactul nu a fost resimțit și de călători, aceștia realizând ce s-a întâmplat doar atunci când trenul a oprit.

Reporter: „A apucat mecanicul să dea semnal?”
Călător: „A sunat, a sunat. Am aflat după ce ne-am uitat în spate.”
Reporter: „Mai dădea cineva un semn de viaţă?”
Călător: „Nu, aşa au rămas de atunci”, potrivit știrileprotv.ro.

Accident grav cu mai mulți răniți în Hunedoara

Tragedie uriașă pe șoselele din România din cauza șoferilor vitezomani și a celor care nu păstrează distanța regulamentară dintre mașini. O altă tragedie a avut loc ieri, în localtatea Banița, din Hunedoara, acolo unde un TIR a intrat într-un microbuz plin cu oameni, în momentul în care acesta trebuia să facă viraj la stânga.

În urma impactului, microbuzul a ricoșat într-un alt autoturism care circula regulamentar, făcând mai multe victime.

Imediat după producerea accidentului, autoritățile au raportat cazul, oferind primele informații despre accident și starea victimelor.

„În data de 19.10.2020, în jurul orei 10:31, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată despre faptul că, pe D.N. 66, în afara localităţii Bănița, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la fața locului, din primele cercetări, a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din comuna Pui, în timp ce conducea autotren (tir), pe sensul de mers Hațeg – Petroșani, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul (microbuz) din fața sa, condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Vânători, care se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul (microbuz) a fost proiectat pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Teleorman.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 28 de ani şi a doi pasageri, un bărbat în vârstă de 62 ani şi o femeie de 48 de ani, ambii din judeţul Teleorman, aflaţi în autoturismul condus de tânăr”, a informat IPJ Hunedoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI