Scene șocante la Judecătoria din Constanța. O femeie de 33 de ani a fost tăiată pe față cu un cuțit chiar în timpul procesului. Ce s-a întâmplat

Scene șocante la Judecătoria din Constanța. O femeie de 33 de ani a fost tăiată pe față cu un cuțit chiar în timpul procesului. Ce s-a întâmplat
Medicii au transportat-o pe femeie la spital

Violența domestic atinge cote inimaginabile, iar acest lucru este dovedit prin numeroase acte de violență apărute zilnic în spațiul public. Cel mai recent exemplu este incidnetul petrecut, ieri, într-o sală a TRibunalului Constanța, acolo unde o tânără a fost atacată de iubitul său, în vârstă de 44 de ani, chiar în timpul procesului. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical.

În câteva secunde se putea produce o adevărată tragedie

O femeie de 33 de ani ar fi putut sfârși tragic, dacă oamenii legii nu ar fi acționat în cel mai scurt timp. Evenimentul violent a avut loc într-o sală de judecată, în timpul unui proces civil, femeia fiind rănită chiar de către soț. Cei doi erau în curs de divorț, astfel că, în timpul procesului, cei doi își dispuau custodia copilului.

În urma unei decizii judecătorești, agresorul nu avea voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie, nici de casa acesteia sau de locul în care lucra. Excepție de la regulă pare că făcea chiar sala de judecată, care nu era menționată în condițiile ordinului de restricție.

Astfel se face că, individul a acționat în câteva secunde, timp în care și-a scos cutterul și a tăiat-o pe femeie pe față, chiar în fața autorităților prezente în sală.

Polițiștii au fost solicitați de urgență, reușind să-l imobilizeze pe agresor și să îl încătușeze. Bărbatul a ajuns în custodia Poliției fiind dus la audieri și, ulterior, judecat.

„Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani”, a informat IPJ Constanța.

În ce stare se află femeia

Un echipaj medical a sosit la locul incidentului, acordându-i victimei primul ajutor. Femeia se afla în stare stabilă, cooperantă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a fost dus la sediul Poliției, cel mai probabil fiind ținut în arest pentru 30 de zile.

,,Joi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanţa, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei.

În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.