Scene îngrozitoare în Brăila. Un copil de 14 ani a folosit un pui de pisică pe post de minge de fotbal

Scene îngrozitoare în Brăila. Un copil de 14 ani a folosit un pui de pisică pe post de minge de fotbal
Un copil de 14 ani din Brăila s-a filmat în timp ce folosea un pui de pisică pe post de minge de fotbal

Un copil de doar 14 ani s-a filmat în timp ce lovea un pui de pisică ca pe o minge de fotbal. Acum, băiatul este cercetat penal pentru maltratarea animalului, lovindu-l cu picioarele în mod repetat, folosindu-l pe post de minge.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare

Băiatul de 14 este din Brăila și a găsit puiul de pisică în scorbura unui copac, apoi a început să-l lovească cu piciorul fără milă. Acesta l-a folosit pe post de minge, dând cu piciorul de mai multe ori în el. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, acolo unde le-au vizionat și oamenii legii.

După apariția imaginilor în spațiul public, Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu în acest caz. În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe tânărul în cauză. Este vorba despre un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Brăila.

Acesta a fost condus la sediul Poliției, alături de mama sa, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și împrejurările în care a avut loc evenimentul. Oamenii legii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

Câine bătut crunt cu lopata după ce a intrat în curtea unui monument istoric

Un câine care intrase în curtea bastionului din Ilia a fost bătut de către un localnic cu o lopată. Un martor la agresiunilor înfiorătoare a sesizat Poliția Animalelor. Aceștia s-au deplasat la fața locului și au constatat că, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a lovit de mai multe ori un câine cu lopata, provocându-i multiple leziuni la nivelul corpului.

„Acest căţel blând a fost bătut crunt cu lopata pentru că a intrat în incinta castelului. Atât de tare a fost lovit în cap de s-a auzit caşi cum ar lovi cineva un pietroi. Am anunţat Poliţia din comună şi au venit doi poliţişti care şi-au făcut datoria, apoi au anunţat Poliţia Animalelor care a venit la faţa locului şi au constatat că aşa de tare a fost lovit în cap încât îi curge sânge pe nasşi ochii i s-au umplut de sânge.

Au venit la faţa locului şi un doctor veterinar, un criminalist care a făcut poze şi a ridicat lopata. Nu pot să cred şi nici acum nu mi-am revenit şi nu o să îmi revin curând din ceea ce am putut să văd, câtă răutate putem că să avem noi, oamenii. Să loveşti cu atâta brutalitate un animal blând este ca şi cum ai lovi în cap cu lopata un copil de 3-4 ani”, a relatat Florin, un martor al scenelor de violenţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI