Scene incredibile într-un spital din România, după ce o femeie cu COVID a fost captivă într-un container fără apă sau mâncare

Scene incredibile într-un spital din România, după ce o femeie cu COVID a fost captivă într-un container fără apă sau mâncare
O femeie cu COVID a fost captiva intr-un container fara apa in curtea spitalului

O femeie confirmată cu COVID-19 a fost ținută într-un container de către cadrele medicale. Totul s-a întâmplat în curtea spitalului, iar femeie nu a avut nici măcar apă sau mâncare. Medicii sunt cercetați de oamenii legi pentru lipsire de libertate.

Pacientă COVID-19 ținută în container

Patru cadre medicale sunt puse sub acuzare. Aceștia ar fi sechestrat o femeie diagnosticată cu noul coronavirus, ținând-o într-un container. Pacienta ar fi stat închisă acolo timp de mai multe ore, fără medicamente, dar și fără apă sau mâncare.

Pacienta acuză cadrele medicale că ar fi fost sechestrată chiar în curtea Spitalului Județean Giurgiu. Aceasta a fost ținută fără vreo sursă de apă mai multe ore. Medicii sunt cercetați pentru lipsire de libertate. De asemenea, procurorii au început urmărirea penală pentru neglijență în serviciu.

Situația este foarte gravă, iar totul s-a întâmplat anul trecut, la sfârșitul lunii iunie, atunci când era foarte cald afară. Pacienta susține că a fost lipsită de libertate în perioada 18-19 iunie 2020. A fost încuiată într-un container din curtea Spitalului Județean Giurgiu.

Pacienta cu covid-19 nu a avut mâncare, apă și medicamente

Cu toate că temperaturile erau ridicate, ea a fost lăsată fără apă, mâncare sau medicamente. Ea susține că a fost abandonată până la venirea rezultatului PCR.

După ce a scăpat de coșmar, femeia a făcut plângere, iar procurorii au deschis o anchetă. Fapta a fost reclamată pe data de 24.06.2020. În data de 23.07.2020 s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neglijență în serviciu și lipsire de libertate în mod ilegal.

Pe 19.10.2020, s-a dispus efectuarea urmăririi penale a trei persoane, iar pe 6.11.2020, a fost dispusă extinderea urmăririi penale față de o a patra persoană.

Știre în curs de actualizare…