Scene de isterie la “Bravo, ai Stil Celebrities”. Ce a putut să facă concurenta. Imaginile sunt prea șocante și pentru TV

Autor: Andrei Simion - 17:01, 09 ian. 2020

Sunt momente tensionate, la “Bravo, ai Stil Celebrities”, acolo unde o concurentă ar fi luat-o razna, în timpul filmărilor. Mai mult, aceasta le-a testat nervii celor din echipa show-ului ce va fi difuzat pe Kanal D. Participantele din cel mai nou sezon al emisiunii au fost prezentate de curând și deja e cunocut că printre vedetele care vor defila se vor număra Calina Dumitrescu, Raluca din trupa Bambi sau Andreea Tonciu.

Scene de isterie la “Bravo, ai Stil Celebrities”. Ce a putut să facă concurenta

Cea care a avut însă de-a face cu o criză de nervi și le-a oferit celor din echipa „Bravo, ai Stil” un alt tip de show a fost Raluca Tănase, componenta trupei Bambi. Aceasta s-a aflat în culise, dar și pe platoul de filmare și a fost observată când a recurs la gesturi total nedemne de o pasionată de modă. Vedeta a fost surprinsă de martori când arunca în toate direcțiile cu articole vestimentare și s-ar fi manifestat în acest mod timp de câteva minute. Nimeni nu și-ar fi explicat de ce vedeta a avut o reacție considerată de ieșită din comun.

Scene de isterie la “Bravo, ai Stil Celebrities”. Ce a putut să facă concurenta. Imaginile sunt prea șocante și pentru TV
Raluca de la Bambi a șocat în cadrul filmărilor pentru emisiunea de modă de la Kanal D

Imaginile sunt prea șocante și pentru TV

Raluca de la Bambi le-a oferit și altor participante din emisiunea de la Kanal D un spectacol pe cinste, când ar fi început să arunce peste tot cu haine sau accesorii. Vedeta e notorie pentru cât de mult iubește moda, dar a fost de nerecunoscut în câteva astfel de episoade. Se pare că nu a fost vorba doar despre o ieșire nervoasă de acest tip, ci de mai multe, pe care și jurații de la “Bravo, ai Stil Celebrities” le-au observat.

Este un semn clar că show-ul de fashion pune o presiune foarte mare asupra ei. Astfel că, dacă nu e mulțumită de o ținută aleasă sau de pantofi, fie poșete, vedeta le catapultează în toate direcțiile. Ghinionul face ca toate acestea să fi fost consemnate de colegii de emisiune, pe parcursul filmarilor care deja au debutat. Show-ul va fi difuzat cel mai probabil la jumătatea anului 2020.

„Când eram mică, niciodată nu mă jucam cu ceilalți copii pentru că nu voiam să îmi stric hainele. Am mai avut perioade în copilărie când nu voiam să ies din casă pentru că nu eram asortată. Dacă pantofii nu aveau aceeași culoare cu rochia, nu voiam să ies din casă.

Pun foarte mare preț pe haine, pe genți. După ce port gențile, hainele, pantofii, le curăț, le spăl, le aranjez. Eu sunt «sluga» hainelor, țin foarte mult la haine și am foarte mare grijă de ele. Dacă intrați la mine în șifonier, veți vedea haine purtate, dar care par nepurtate. Atât de bine am grijă de ele”, povestea Raluca Tănase, potrivit celor de la cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI