Scene de groază în Sinaia. Femeie, ucisă în plină stradă de un bărbat pe care îl cunoscuse recent pe Facebook

Scene de groază în Sinaia. Femeie, ucisă în plină stradă de un bărbat pe care îl cunoscuse recent pe Facebook
Femeie ucisă în Sinaia de un bărbat de pe Facebook

O crimă terifiantă a avut loc în urmă cu patru zile, în Sinaia, acolo unde o femeie de 47 de ani a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat cunoscut pe Facebook, cu care se întâlnise pentru prima dată. Ulterior, martorii îngroziți au povestit imaginile cutremurătoare pe care nu le vor uita prea repede.

Femeia a fost agresată fizic și părăsită în agonie

Relațiile în mediul virtual par să aibă din ce în ce mai des un final tragic, iar asta o confirmă crimele care au loc în întreaga lume în urma unor astfel de legături. Recent, o întânire în realitate cu o persoană cunoscută în mediul online s-a sfârșit tragic pentru o ploieșteancă de 47 de ani. Aceasta s-a întânit cu un bărbat, în vârstă de 51 de ani, în Sinaia, acolo unde au servit masa.

Ulterior, cei doi urmau să se cazeze la o pensiune, dar un scandal izbucnit spontan a schimbat planurile celor doi așa ziși amorezi. Potrivit martorilor, aceștia au ieșit din restaurant și au început să se certe, mai mult, bărbatul a început să îi aplice mai multe palme și îmbrâncituri. La scurt timp, bărbatul a fugit cu mașina, iar femeia a căzut secerată la pământ.

”Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea. Se certau, i-a dat şi vreo câteva palme, apoi a coborât jos, a luat-o, i-a făcut un vânt şi a căzut cu capul de asfalt acolo”, a povestit un martor.

O altă persoană prezentă la scenele violente între cei doi a povestit că femeia părea bucuroasă și nu lăsa loc din reacțiile ei să exprime că ceva nu ar fi în regulă.

“Dânsa mâncase mai devreme acolo şi era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în maşină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut şi s-a lovit la cap şi i-a aruncat cheia de la cameră şi a fugit”, a dezvăluit acesta, potrivit stirileprotv.ro.

Cu ce alcoolemie a fost găsit criminalul

Imediat după tragicul eveniment, bărbatul a fugit cu mașina pe care o conducea, deși abia se mai ținea pe picioare din cauza cantității mare de alcool consumată. Bărbatul a fost prins de polițiști în Comarnic, acolo unde a fost testat cu aparatul eilotest, reieșind 1,4 la mie alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a plecat de la fața locului fiind identificat de polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic. Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul suspendat și avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1,40 grame la mie alcool pur în aerul expirat”, a declarat Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Agresorul urmează să dea socoteală în fața legii, întreg evenimentul având loc în fața unei camere de supraveghere care a înregistrat toată scena. Materialul video se află în posesia poliției, fiind deja dovadă la dosarul deschis pe numele criminalului. Din păcate, potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost lăsat în libertate chiar din noaptea de după audieri, urmând să fie aflat rezultatul autopsiei.

Din păcate pentru femeie, medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul: “Persoană era cianotică, tegumente reci și cu mobilitate anormală a gâtului”, a declarat medicul de pe Ambulanță.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI