Scene de groază în Constanța, unde o fetiță ar fi fost măcelărită de câini

Scene de groază în Constanța, unde o fetiță ar fi fost măcelărită de câini
Scene de groază în Constanța, unde o fetiță ar fi fost ucisă de câini

O fetiță în vârstă de trei ani a fost găsită moartă pe câmp, în cursul zilei de vineri, 11 iunie. Cu o seară înainte, fusese dată dispărută. A fost căutata toată noaptea de forțele de ordine și de voluntari, însă fără succes.

Fetiță găsită decedată pe un câmp

Potrivit unor surse judiciare, fetița fusese luată, joi după-amiază, de către tatăl ei pe câmp, la marginea comunei. La un moment dat, în jurul orei 17:00, bărbatul a observat că fetița dispăruse. A spus că a căutat-o timp de mai multe ori prin împrejurimi, însă fără succes. La ora 21:00 a anunțat autoritățile.

La fața locului au ajuns zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și localnici. În ciuda eforturilor depuse, fetița a fost găsită vineri, 11 iunie, în jurul orei 11:00, pe câmp, decedată. Corpul ei a fost găsit la aproximativ patru kilometri distanță de locul dispariției. Trupul ei avea urme de mușcături. Se presupune că ar fi fost ucisă de câini sau șacali. Asociația IREC solicită o anchetă după moartea copilei.

„Solicitam publicarea raportului IML privind cauzele morţii acestui copil întrucât avem informaţii pe surse că se încearcă muşamalizarea acestui caz pentru a disculpa Primăria Saraiu şi pe doamna primar Dorinela Irimia de vina pe care o poartă pentru moartea acestui copil în urma neîndeplinirii obligaţiei legale pe care o aveau, să strângă câinii fără stăpân, pentru ca aceştia să nu fie un pericol pentru oamenii din localitate. În acest sens, se încearcă legitimarea ipotezei că micuţa a fost devorată de animale sălbatice, nu de haitele de câini fără stăpân care exista în număr mare pe raza localităţii şi despre care ştiu toţi locuitorii”, spun cei de la Asociaţia IREC.

Fetiță din Alba, mușcată de un câine Husky

O fetiță de doar 12 ani, din Alba, a fost mușcată de un câine Husky în timp ce se afla în curtea unei vecine. Copila, rănită la fața, a început să țipe de durere. Proprietara câinelui a suferit un șoc și a căzut la pământ. Un echipaj de ambulanță a sosit de urgență la fața locului. Au resuscitat-o pe femeie minute întregi, însă fără rezultate.

Fetița a fost transportată la un spital din Alba Iulia pentru îngrijiri. Fetița de 12 ani a fost operată de urgență. În momentul de față este internată într-un spital din Târgu Mureș. Starea ei este stabilă.

„Am auzit că a venit o nanaşă de-a ei cu o nepoţică şi a intrat la câine acolo şi nu ştiu cum a muşcat câinele fata şi ea s-a panicat, s-a speriat şi s-a dus în casa să-i aducă ceva să se şteargă. S-a speriat, s-a speriat din cauza aia, era ea o fire mai sensibilă”, a spus o localnică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI