Scene cutremurătoare la Iași. Tânără, tăiată cu cuțitul și abandonată de iubit pe marginea drumului. Agresorul este dat în urmărire

Scene cutremurătoare la Iași. Tânără, tăiată cu cuțitul și abandonată de iubit pe marginea drumului. Agresorul este dat în urmărire
Tânără, în stare critică după ce a fost tăiată de iubit

Momente terifiante la Iași, acolo unde o tânără a fost agresată violent de către iubit, iar ulterior, părăsită într-o mașină la marginea drumului. Scenele de groază au avut loc în satul Horleşti, comuna ieşeană Rediu. La fața locului a fost solicitată intervenția medicilor, care i-au oferit primul ajutor.

În ce stare se află victima

Violența domestică a atins cote maxime în perioada pandemiei, astfel că tot mai multe persoane recurg la aplicarea unor pedepse fizice pentru parteneri. Acesta a fost și cazul unei tinere din Iași, agresată cu sălbăticie de iubitul său, iar ulterior, abandonată într-o mașină.

La solicitarea urgentă a unei Ambulanțe, tânăra a fost transportată cu echipa de Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Din păcate, starea sa este critică, aflându-se în şoc hemoragic și prezentând multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, potrivit bzi.ro.

În urmă cu o săptămână, un alt caz teribil a cutremurat România, după ce o tânără de 19 ani din Gorj a fost ucisă cu sânge rece de către fostul său iubit.

Aceasta se afla în mașină cu actualul iubit, atunci când criminalul a scos victima din mașina iubitului, a înjunghiat-o și a băhat-o imediat în mașina sa, pentru ca nimeni să nu aibă timp de reacții.

Tânăra terminase liceul și urma să plece la facultate din toamnă. Aceasta fusese amenințată de mai multe ori cu moartea de către individ, motiv pentru care, familia făcuse mai multe plângeri la Poliție.

Din păcate, oamenii legii nu au luat nicio măsură pentru a evita o asemenea tragedie.
Cei care au alertat poliția au fost părinții fetei, care l-au surprins pe criminal fugind. Acesta a fost prins la intrarea în Târgu Jiu, moment în care agenții și-au dat seama că fata se află în stare de inconștiență. În câteva minute a fost chemată o Ambulanță, dar din păcate, fata nu a mai rezistat.

Familia tinerei a fost distrusă

După uciderea fetei din Gorj, familia acesteia s-a aflat pentru multă vreme în stare de șoc. Părinții au dezvăluit că nu își vor reveni vreodată și acuză autoritățile pentru lipsa de implicare pe care au dovedit-o. Mama fetei a povestit că au fost făcute mai multe plângeri, iar răspunsul Poliției a fost unul tranșant și neasumat.

“Am depus plângeri la poliţie în caream arătat că este căutată şi ameninţată cu moartea, dar poliţia din România nu a luat nicio măsură. Ni s-a spus că nu poate face nimic decât dacă îl prind în fapt.

O urmărea de mult timp. Dădea mesaje să iasă afară, să vorbească cu ea. Am mers cu ea să facă două contestaţii la Bacalaureat. Am ocolit şi mi-a spus că nu vrea să se întâlnească cu dementul acela. O teroriza!“, a povestit mama tinerei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI